Diesel fra OK | Tank billig diesel med et Truck Diesel-kort

Få et OK Truck Diesel-kort

​OK's Truck Diesel-stationer er fordelt over hele Danmark og tæt ved motorvejene, så du altid kan komme hurtigt til nærmeste station. Du kan bruge dit OK Truck Diesel-kort, når du tanker og til betaling af broafgifter, færgebilletter mm.​​​
Få et OK Truck Diesel-kort
Fyld op
i en
fart

Fordele med et OK Truck Diesel-kort

  1. Billig diesel tæt ved motorvejen
  2. Samlet faktura over tankninger
  3. Betal for broafgift og parkering
  4. Overblik over forbrug på Min OK
  5. E-mail kvittering efter hver tankning

​​Mange fordele med OK Truck Diesel

Når du tanker truck diesel, betaler du med dit OK Truck Diesel-kort direkte ved standeren. Alle tankninger og køb bliver overført en gang om måneden. Du får en samlet faktura, hvor vi har udspecificeret beløbet, momsen og energiafgifterne, så du nemt kan bevare overblikket. Du kan bruge dit OK Truck Diesel-kort til at betale broafgift på Storebæltsbroen og Øresundsbron. Mols-Linien kan betales med BroBizz.
 

Fyld op i en fart

Alle vores truck diesel stationer er bygget, så der er gode til- og frakørselsforhold. Uanset om du bruger den almindelige pumpe til mindre varevogne eller high-speed dieselpumpen til truck og busser, er du hurtigt på farten igen.
 
 

​Tank AdBlue

Kører du med SCR-teknologi, kan du med fordel tanke AdBlue hos os. Vi tilbyder AdBlue på flere af vores Truck Diesel-stationer.
 
Læs mere om AdBlue
 

Følg dit forbrug på Min OK

På Min OK kan du følge med i de køb og betalinger, du har haft med dit OK Truck Diesel-kort. På Min OK kan du også tilmelde dig en række forskellige services. Du kan fx få tilsendt en e-mail-kvittering, hver gang du har brugt dit kort, så det er nemt for dig at bevare overblikket.
 

Få din kvittering direkte i indbakken

Tilmeld dig OK's e-mail-kvittering, og få en kvittering tilsendt på e-mail, hver gang du bruger dit kort.

Truck Diesel guide

Få et overblik over hvor du kan tanke OK Truck Diesel, og hvilke servicefaciliteter der er på de enkelte stationer