Danmarks sikreste kort til lastbiler

OK Truck Diesel-kort er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere. Kortet er nemt at benytte, når du er på farten, og kan tilpasses dine behov individuelt. Det er derfor, vi tillader os at kalde OK Truck Diesel-kortet for Danmarks sikreste kort til lastbiler. I al beskedenhed naturligvis. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Danmarks sikreste kort

Få et OK Truck Diesel-kotet

Med OK Truck Diesel-kort får du:

  • Danmarks mest sikre kort

  • Mulighed for individuel tilpasning efter behov

  • Velplacerede stationer tæt ved motorvejen

  • Større overblik og bedre kortsikkerhed på Min OK

  • E-mail-kvittering efter hver tankning

Bliv kontaktet om Truck Diesel-kort

Bedre sikkerhed, bedre økonomi

Det er ikke pral, når vi kalder OK Truck Diesel-kortet for Danmarks mest sikre kort til brændstof. Kortet er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere.

Kortet kan tilpasses individuelt efter dine behov på Min OK. F.eks. ud fra antal tankninger pr. døgn eller ud fra kvantum pr. tankning. Du kan også begrænse brug af kortet til udvalgte stationer og bestemte dage og tidspunkter.

Følg dit forbrug på Min OK

På Min OK kan du følge med i de køb og betalinger, du har haft med dit OK Truck Diesel-kort. På Min OK kan du også tilmelde dig en række forskellige services. Du kan f.eks. få tilsendt en e-mail-kvittering, hver gang du har brugt dit kort, så det er nemt for dig at bevare overblikket.

Log ind på Min OK

Samlet faktura og godt overblik

Når du tanker truck diesel, betaler du med kortet direkte ved standeren. Du holder blot kortet op foran chiplæseren på standeren og indtaster koden – det er hurtigt og nemt.

Alle tankninger og køb bliver overført en gang om måneden. Du får en samlet faktura, hvor vi har udspecificeret beløbet, momsen og energiafgifterne, så du kan bevare overblikket.

Her kan du bruge kortet

Mange fordele med OK Truck Diesel

OK Truck Diesel-stationer er velplacerede over hele Danmark, tæt ved motorvejene og med gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt kan komme til og fra. Uanset om du bruger den almindelige pumpe til mindre varevogne eller high-speed dieselpumpen til trucks og busser, er du hurtigt på farten igen.

Find OK Truck Diesel-stationer