Danmarks sikreste kort

OK Truck Diesel-kort er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere. Kortet er hurtigt at benytte, når du er på farten, og så kan det tilpasses dine behov individuelt. Det er derfor, vi tillader os at kalde OK Truck Diesel-kort for Danmarks sikreste kort. I al beskedenhed naturligvis. ​​​​​​​​​​​​​
Få et Truck Diesel-kort fra OK
Danmarks
sikreste
kort

Med OK Truck Diesel-kort får du:

  1. Danmarks mest sikre kort
  2. Mulighed for individuel tilpasning efter behov
  3. Velplacerede stationer tæt ved motorvejen
  4. Billig diesel og mulighed for betaling af broafgifter og færgebilletter
  5. E-mail kvittering efter hver tankning

​Bedre sikkerhed, bedre økonomi

Det er ikke pral, når vi tillader os at kalde OK Truck Diesel-kort for Danmarks mest sikre kort til brændstof. Kortet er udstyret med en chip, der er umulig at kopiere.
 
Det kan tilpasses dine behov individuelt og er dermed vanskeligt at misbruge. Det kan f.eks. tilpasses ud fra antal tankninger pr. døgn eller ud fra kvantum pr. tankning. Du kan også begrænse brug af kortet til udvalgte stationer og bestemte dage og tidspunkter.
 

Mange fordele med OK Truck Diesel

OK Truck Diesel-stationer er velplacerede over hele Danmark, tæt ved motorvejene og med gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt kan komme til og fra. Uanset om du bruger den almindelige pumpe til mindre varevogne eller high-speed dieselpumpen til trucks og busser, er du hurtigt på farten igen.
 

Brug kortet til betaling

Du kan bruge dit OK Truck Diesel-kort når du tanker og til at betale broafgift på Storebæltbroen og Øresundsbron®.

Spærring af kort​
 

Samlet faktura og godt overblik

Når du tanker truck diesel, betaler du med kortet direkte ved standeren. Du holder blot kortet op foran chiplæseren på standeren og indtaster koden – det er hurtigt og nemt.
 
Alle tankninger og køb bliver overført en gang om måneden. Du får en samlet faktura, hvor vi har udspecificeret beløbet, momsen og energiafgifterne, så du kan bevare overblikket.
 

Tank AdBlue

Kører du med SCR-teknologi, kan du med fordel tanke AdBlue hos os. Vi tilbyder AdBlue på flere af vores Truck Diesel-stationer.

Læs mere om AdBlue
 

Følg dit forbrug på Min OK

På Min OK kan du følge med i de køb og betalinger, du har haft med dit OK Truck Diesel-kort. På Min OK kan du også tilmelde dig en række forskellige services. Du kan f.eks. få tilsendt en e-mail-kvittering, hver gang du har brugt dit kort, så det er nemt for dig at bevare overblikket.
​​

OK er Femern Service Partner og klar til at hjælpe dig med diesel – uanset om du arbejder til lands eller til vands ved Femern Bælt.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 12 33 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Truck Diesel guide

Få et overblik over hvor du kan tanke OK Truck Diesel, og hvilke servicefaciliteter der er på de enkelte stationer

Gå på Min OK fra mobilen

På Min OK kan du genbestille produkter, tjekke dine seneste tankninger og evt. spærre kort direkte fra din mobil