Energirådgivning

​OK’s datterselskaber EnergiData og Topdahl leverer energirådgivning og energimærkning. Det primære mål er at skabe energibesparelser for kunden.​
​Når du sparer på energiforbruget, reducerer du selvfølgelig dine udgifter. Men det kan ind imellem være svært at identificere præcist, hvor man skal og kan sætte ind.
 

Skræddersyede energiløsninger til din virksomhed

EnergiData er et datterselskab i OK med base i Køge og mere end 15 års erfaring med energistyring, når det gælder varme-, vand- og ventilationsanlæg.
 

Energistyring via internettet

EnergiData er blandt de førende inden for energiledelse, energistyring og energimærkning og har som de første i Danmark udviklet et program til energistyring via internettet. Min Energi® hedder programmet, som i dag benyttes af stat, regioner, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og private virksomheder til at reducere udgifterne til varme, vand og el.
  
Læs mere om EnergiDatas services indenfor energirådgivning

 

​Specialister i energimærkning

Topdahl er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i energimærkninger, sundhedstjek og energibesparende foranstaltninger – både i nybyggeri og eksisterende bygninger.
 
Energibesparende løsninger bestå bl.a. af bygherrerådgivning, overvågning af varmecentraler, tæthedsprøvninger og termografiske undersøgelser, energimærkning osv.
 
Læs mere om Topdahls ydelser indenfor energimærkning
 
Få energirådgivning fra OK's datterselskaber