Hvordan sætter jeg mine medarbejdere i gang?

Når du opretter en medarbejder i Min OK, får medarbejderen en sms eller en e-mail med link til, hvor man kan hente OK's app - Tank & Betal - Erhverv.

Medarbejderen skal via linket i sms’en/e-mailen installere appen på sin telefon – og gå tilbage i sms’en/e-mailen og trykke på linket igen for at aktivere appen. Så er den pågældende medarbejder klar til at tanke og vaske hos OK.

I videoen kan du se, hvordan det ser ud for en medarbejder, der modtager en sms. Fremgangsmåden er magen til, hvis man i stedet modtager en e-mail.