Hvordan ved OK-appen til erhverv, hvor jeg er, og hvor jeg parkerer?

OK's erhvervsapp benytter GPS-signal til at lokalisere din position og vise den i appen, så det er nemt for dig at se de nærmeste muligheder for parkering. Husk at tjekke, at du starter parkering i det område, hvor du holder.

Vi bruger lokaliteten til at vise den til dig og parkeringsudbyderen i det tidsrum, du er parkeret, ikke andet.

Læs mere om OK's app til erhverv