Thyssenkrupp Elevator sætter standarden med smøremidler fra OK

For fortsat at sætte standarden i branchen har ThyssenKrupp Elevator sammen med OK optimeret processen, når kunden skal skifte olie. Det har ført til, at elevatorfirmaet i dag sparer penge på sine samlede omkostninger – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Små detaljer med stor effekt

En serviceydelse bliver aldrig billigere end det dyreste led i processen. Derfor satte ThyssenKrupp Elevator i Danmark sig for at optimere processen i tæt samarbejde med OK, og det har givet besparelser på de samlede omkostninger til smøremidler.
 
”Vi gennemgik alle led med tættekam fra emballagestørrelse og leveringsvilkår til lagerkapacitet sammen med OK,” fortæller Carsten Bjerregaard, som er indkøbschef hos ThyssenKrupp Elevator.
 
”Vi ville finde samtlige små besparelser, så vi kunne reducere vores samlede omkostning til smøremidler. Samtidig har OK optimeret smøreolien og tilpasset sit lager, så det passer til vores behov,” fortæller Carsten Bjerregaard.
 

Dyrt at spilde tiden

Når en elevator står stille, fordi den mangler smøreolie, så er det vigtigt med en leverandør som OK, der leverer fra dag til dag – og inden for få timer, hvis det haster.
 
Derudover er selve smøreolien også vigtig, når du skifter olie. ”I sidste ende er det OK’s faglige viden og support, som betyder mest,” fortæller Carsten Bjerregaard.

”Med en almindelig hydraulikolie laver elevatoren nogle små hop og larmer lidt under kørslen. Elevatorolien giver en glidende bevægelse, som er støjfri og langt mere behagelig for brugerne. Ikke mindst i beboelsesejendomme,” forklarer Per Eskildsen, der er OK's rådgiver og ThyssenKrupp Elevators faste kontaktperson.
 

Servicetjek af elevatorer

ThyssenKrupp Elevator er i gang med at tilbyde en ny servicepakke, og OK’s olieanalyse bliver en del af pakken. ”Vi vil tilbyde vores kunder løbende analyser af deres elevatorolie. OK’s olieanalyser giver os en vigtig viden, så vi kan forebygge eventuelle driftsstop på elevatorerne. Og så er de meget nemme at aflæse,” fortæller Carsten Bjerregaard.

OK er leverandør af smøremidler til ThyssenKrupp
 

Godt for forretningen

”Det har været godt for forretningen at se på vores totalomkostninger på elevatorolien. Og det har været afgørende for os, at vi kunne rådføre os med OK. Den grundige gennemgang og optimering af vores totalomkostninger gør os mere konkurrencedygtige – ikke mindst, fordi vi ikke behøvede at gå på kompromis med kvaliteten,” slutter Carsten Bjerregaard.
 
 

Om ThyssenKrupp Elevator

  • Et af landets førende firmaer inden for service af elevatorer, lifte og rulletrapper
  • Kunderne er indkøbscentre, store butikskæder, mange større boligselskaber, offentlige institutioner og produktionsvirksomheder
  • Tilbyder service på både eget fabrikat og andre elevatormærker
  • Datterselskab af ThyssenKrupp Elevator AG med over 155.000 medarbejdere i 80 lande

Få hjælp til smøre-
midler

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til smøremidler, sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 12 12 01 eller bestil et tilbud her