Dialog og rådgivning om energimarkedet

​Når det gælder energi i offentlige institutioner, er der ikke to behov eller ønsker, der er ens. Derfor skal dialogen med energikonsulenten være personlig og tage udgangspunkt i netop din situation – uanset om du skal sammensætte et offentligt udbud eller har brug for et tilbud. ​​​​

Nye muligheder på energimarkedet

Energimarkedet er i evig forandring, og det kan gøre det svært at få overblik. Som indkøber i den offentlige sektor har du flere muligheder end nogensinde før.
 
Så meget desto større er behovet for at få et hurtigt og professionelt overblik, så du udnytter energimarkedet til fulde og derved mulighederne for at effektivisere.
 
Det kræver blandt andet et kendskab til de forskellige energiprodukter og viden om, hvordan de i samspil kan optimere jeres energiforbrug. 
 
 

Dedikerede energikonsulenter

Hos OK har vi et dedikeret udbudsteam med energikonsulenter, der er specialister i energi til det offentlige. Vores energikonsulenter kender energimarkedet og kan tilbyde gode dialoger, der skaber overblik – både over markedet og over dine muligheder for at effektivisere jeres energi.
 Tæt samarbejde og sparring

Når du samarbejder med os, får du alle OKs fagspecialister i ryggen. Det sikrer, at du altid kan få svar på dine spørgsmål, nye ideer og ansvarlige løsninger i offentligt regi.
 
Vi lytter til din feedback, bliver dagligt klogere og optimerer hele tiden – og du behøver ikke at have færdige planer. Vi sparrer gerne med dig og finder i fælleskab den helt rigtige løsning.​

Hør mere om jeres energimuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller vide præcis, hvad energimarkedet kan tilbyde dig som indkøber i den offentlige sektor.
 
Charlotte Holze, OK
Key Account Manager
Jylland/Fyn
30705976
Joan Blauenfeldt Andersen, OK
Udbudskonsulent
29747153
Bettina Olsen, key Account Manager
Key Account Manager
Sjælland
21153103
Kontakt på Louise
Markedschef
21395129