Energistyring er også økonomistyring

Effektiv energistyring kan spare offentlige institutioner mange omkostninger. Hos OK samarbejder vi tæt med vores datterselskab EnergiData, når det gælder om at levere de mest rentable energiløsninger til det offentlige. Har du styr på energien, har du også styr på økonomien, plejer vi at sige.

Spar penge på energispild

EnergiData er blandt Danmarks førende inden for energiledelse, energistyring og energimærkning og selskabet har udviklet et program til energistyring via internettet.

MinEnergi hedder onlineprogrammet, som i dag benyttes af stat, regioner, kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber og private virksomheder til at reducere udgifterne til varme, vand og el.

Med MinEnergi kan du overvåge og styre f.eks. varme- og ventilationsanlæg, så du kan sikre et godt indeklima og hurtigt kan gribe ind, hvis noget kører uhensigtsmæssigt.

Inklimeter styrker en god undervisning

Med et inklimeter fra EnergiData kan du måle støjen, temperaturen og luftkvaliteten i skolernes klasselokaler. Inklimeteret viser automatisk, hvornår det er tid til at lufte ud og sænke støjniveauet. Det er dermed et uundværligt redskab i kampen mod trætte og uoplagte elever forårsaget af et dårligt indeklima.

Inklimeterets vurderinger af indeklimaet er baserede på Arbejdstilsynets anbefalinger. Løsningen kan bruges i alle institutioner og bygninger. Vi hjælper dig med at vælge en løsning, der passer til dine behov og ønsker i hverdagen.

Læs mere om inklimeter her.

OK's datterselskab EnergiData er førende indenfor energiledelse og energistyring

Hør mere om energistyring

Ønsker du at vide mere om energistyring i den offentlige sektor, så kontakt os og få mere viden og gode råd.