Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

OK er officiel SKI-leverandør

Vi er blevet eneleverandør i Danmark på levering af brændstof og fyringsolie til egne tanke. Desuden er vi leverandør på tankkort til tankstationer. Og det er der flere gode grunde til.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Når det kommer til tankkort har beliggenhed, afstand og antal af tankmuligheder stor betydning, når du laver det endelige regnestykke. Derfor er OK et godt valg, når du skal vælge tankkort.

Få overblik over OK's tankstationer

OK har mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet

Vi er aldrig længere væk end lige i nærheden

OK er Danmarks største benzinkæde med flere end 730 tankstationer og Truck Diesel-stationer. Vi dækker Danmark bredt og er altid lige i nærheden, når du har brug for benzin og diesel. Vores stationer er strategisk velplacerede, så du aldrig skal køre langt for at tanke. På den måde kan du bruge din tid optimalt, i stedet for at køre land og rige rundt efter en tankstation.

Læs mere om OK Tankkort​

Brændstof og fyringsolie leveret direkte i dine tanke sparer dig tid og penge

Hos OK har vi egen vognpark og egne chauffører, der leverer din foretrukne brændstof og fyringsolie i dine tanke fra dag til dag. Både når det gælder benzin 95, fyringsolie, marinegasolie, diesel u/ biotilsætning, diesel m/biotilsætning og Alkylat benzin (specialbenzin).

Læs mere om brændstof fra OK​

OK leverer fyringsolie til hele Danmark

Ring og hør mere

Du kan altid bestille benzin 95, diesel, marinegasolie, alkylatbenzin, smøremidler og fyringsolie – direkte på 70 12 12 33 og via​​​ ome@ok.dk.

​​Og har du spørgsmål til SKI-aftalen, er du altid velkommen til at ringe direkte til Charlotte Holze, der er OK’s ansvarlige for SKI-rammeaftalen.

Charlotte Holze

Key Account Manager Jylland/Fyn

Bettina Olsen

Key Account Manager Sjælland

Joan Blauenfeldt Andersen

Udbudskonsulent

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem