For A. Enggaard er gode relationer vigtige

Selvom man er en stor spiller på entreprenørmarkedet, holder A. Enggaard A/S fast i nogle helt klare og jordnære værdier, som også strækker sig til forholdet til både leverandører og miljøet.

Lægger stor vægt på ordentlighed

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer.

Gennem de knap 80 år, familievirksomheden har eksisteret, har der været klare fokuspunkter, som hedder ansvarlighed og ordentlighed. Det gælder også for forholdet til leverandører som OK.

”Hos A. Enggaard lægger vi stor vægt på ordentlighed, prisen, levering til tiden og at vi har den samme kontaktperson. Vi har en fast kontaktperson hos OK, som vi jævnligt har sparring med, f.eks. om hvilke nye produkter, der er kommet, og hvad prisen er”, siger Leif Birkbak, der er projektleder hos A. Enggaard.

Bliv kontaktet af OK og hør mere

Mærker krav om bæredygtigt byggeri

Siden 1997 har A. Enggaard været medejer af OK, hvor de handler brændstof til maskinerne og smøremidler. Det er også tilfældet ved byggeriet af Aarhus’ nye stadion, hvor A. Enggaard er hovedentreprenør. Og det er her, ansvarligheden kommer ind i billedet.

Vi kan godt mærke, at bygherrer stiller krav om mere bæredygtigt byggeri. Et af de tiltag, vi har gjort, er, at vi er begyndt at benytte OK's HVO Biodiesel for at sænke vores CO2-aftryk

Leif Birkbak, Projektleder hos A. Enggaard

OK står klar til at hjælpe entreprenørbranchen

I OK er vi også opmærksomme på de nye miljøkrav, som entreprenørbranchen står overfor. 

”Entreprenørbranchen efterspørger grønne produkter, og vi er med på de krav, der kommer, og vi er med på de produkter, der efterspørges. I OK kan vi hjælpe med CO2-regnskab, bionedbrydelige smøremidler, grøn strøm og ladeløsninger,” siger Kristian Thomsen, der er Distriktchef i OK og A. Enggaards faste kontaktperson.

Mere end 40 års samarbejde

Samarbejdet imellem A. Enggaard og OK har allerede varet mere end 40 år – og det er takket været den gode relation, som udspringer af bl.a. fast sparring om produkter og ydelser til entreprenørbranchen.

"Vi vil meget gerne anbefale OK til andre, fordi det er en seriøs samarbejdspartner. Vi får den service og den hjælp, som vi skal have af dem, så dem kan vi varmt anbefale," slutter Leif Birkbak.

Se OK's produkter til entreprenører

Få kundeservice døgnet rundt

Vores entreprenørteam står altid klar til at hjælpe dig, der er i entreprenørbranchen, når du har brug for det.

Vi tilbyder 24 timers kundeservice, og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vil høre mere om dine fordele hos OK.

Hør mere om OK og vores produkter

Kontakt OK på 70 12 12 33

Fakta om A. Enggaard

  • Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer. De løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet.
  • Gennem de seneste år har A. Enggaard gennemført en række større byudviklingsprojekter, heriblandt Ceres Byen i Aarhus og Østre Havn samt Spritten i Aalborg.
  • Enggaard er hovedentreprenør på byggeriet af Aarhus’ nye stadion.
top