Meget mere end gode produkter til industrien

Dine maskiner og værktøjer fortjener de bedste produkter og den bedste service. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du får den viden og hjælp, du efterspørger - uanset branche, problemstilling eller behov.

Smøremidler fra OK

Vores ekspertise er din fordel

Hos OK får du meget mere end gode produkter, der lever op til kravene i din produktion.

Vi har et stort team af eksperter, der altid står klar med rådgivning, optimering og teknisk ekspertise – uanset om det gælder smøremidler, opvarmning, ladeløsninger, optimering af dit energiforbrug eller noget helt andet.

Få rådgivning af OK

Få god rådgivning hos OK

Hurtig levering og hastelevering

Vi ved, hvor kritisk det er, hvis din produktion går i stå. Stillestående motorer bidrager nemlig ikke til din bundlinje.

Derfor du også bestille smøremidler døgnet rundt. Vi leverer fra dag til dag. Og haster det, kan vi typisk levere indenfor 3-4 timer.

Biler på vej

Få styr på dit CO2-regnskab – helt gratis

Hos OK kan vi lave CO2-regnskabet på dine OK-produkter – helt gratis. Og vil du høre, hvor meget og hvordan du kan minimere dit CO2-aftryk med alternativer som f.eks. fuldsyntetiske smøremidler, grøn strøm eller ladestandere til dine medarbejdere, så ring til os på 70 12 12 33.

Få dit CO2-regnskab

Blå flasker på række

Få mere for dine penge som medejer af OK

OK er et 100 % dansk andelsselskab ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle bidrager til vores udvikling. Og så får de oveni købet del i overskuddet. Det er en god forretning, synes vi.

Du kan også blive medejer og få afkast til gavn for din virksomhed. Afkastet vil naturligvis variere, men jo flere produkter du køber gennem OK, desto højere bliver afkastet.

Mere om medejerskab af OK

Michael Lamberth fra OK præsenterer foran en forsamling

Din administration samlet ét sted

Jo færre du skal spørge, jo lettere bliver din arbejdsdag. På en lang række af vores produkter tilbyder vi digital selvbetjening på Min OK.

På din måde sparer du tid og bevarer overblikket i en travl hverdag. På Min OK kan du nemlig følge det hele - fra forbrug til fakturaer. Og bliver du i tvivl om noget som helst, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Mere om selvbetjeningen Min OK

Min OK
Smilende ung kvinde iført headset

Spørgsmål?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

 

Ring på 70 12 12 3370 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top