OK er et sikkert valg for entreprenører

Vi ved, at det kan standse hele byggepladsen, hvis du mangler bare én liter smøreolie eller er ved at løbe tør for diesel. Derfor står vi også altid klar med rådgivning og hurtig levering. Og derfor er OK et sikkert valg for dig, der er entreprenør.

OK's entreprenørteam

Vores team står klar til at hjælpe

Vi vil gerne gøre din hverdag lettere. Derfor står vores team også altid klar til at hjælpe dig, der er i entreprenørbranchen, når du har brug for det. For vores fornemste opgave er at hjælpe dig til at udnytte maskinparken optimalt og undgå spildtid på byggepladsen.

Vi tilbyder 24 timers kundeservice, og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vil høre mere om dine fordele hos OK.

Kontakt OK på 70 12 12 33

Hurtig levering af dine produkter

Hos OK sætter vi en ære i at give dig hurtig levering af dine produkter, uanset om det gælder diesel, AdBlue eller smøremidler. Vores chauffører er de samme år efter år, og det betyder, at du kan forvente leveringssikkerhed og fuld tilfredshed gang efter gang.

Som kunde hos OK kan du også altid bestille diesel til din tank på under 1 minut i OK Bestil-appen. Det er tidsoptimering i en travl hverdag.

Læs om OK Bestil-appen

Få fyringsolie til en fornuftig pris hos OK

Få styr på dit CO2-regnskab – helt gratis

Hos OK kan vi lave CO2-regnskabet på dine OK-produkter – helt gratis. Og vil du høre, hvor meget og hvordan du kan minimere dit CO2-aftryk med alternativer som f.eks. B25+ eller HVO Biodiesel, så ring til os på 70 12 12 33.

Få dit CO2-regnskab

En gravko og en traktor på en mark

OK er altid i nærheden

Uanset hvor dine firma- og varebiler befinder sig, så er OK altid lige i nærheden. Med mere end 770 tankstationer er vi nemlig Danmarks største diesel- og benzinkæde, så du altid har en OK-tank eller en OK Truckstation tæt på.

Vi har naturligvis også AdBlue-stationer og vaskehaller med gode placeringer, så du hurtigt er på farten igen.

Find nærmeste OK-tank

OK Truck Diesel-station

Bliv medejer og få mere for pengene

OK er et 100 % dansk andelsselskab. Vi er ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle bidrager til vores udvikling. Og så får de oven i købet del i overskuddet. Det er en god forretning, synes vi.

Som entreprenør kan du også blive medejer. Dit afkast vil naturligvis variere. Men jo flere produkter du køber gennem OK, desto højere bliver afkastet. I 2021 fik OK's medejere udbetalt 250 mio. kr., hvilket er den største udlodning i OK’s historie.

Få del i OK's overskud på 70 12 12 3370 12 12 33

Smilende ung kvinde iført headset

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top