Et mesterligt valg for håndværkere

Folk på farten fortjener det bedste. Få tankkort hos OK, så kan du tanke hos Danmarks største diesel- og benzinkæde. Vi har 770 tankstationer og flere end 225 vaskehaller. Og så kan du samtidig få både strøm og varme til kontoret – ét og samme sted. Det gør dit arbejde lettere, billigere og bedre.

Danmarks største diesel- og benzinkæde

Få tankkort hos OK, så kan du tanke hos Danmarks største diesel- og benzinkæde. Vi har 770 tankstationer og flere end 225 vaskehaller. Det betyder blandt andet, at du får cirka 36 % flere tankstationer at vælge imellem, end du har i dag.

Det betyder også, at du sparer tid i hverdagen, fordi du kan tanke i nærheden – uanset hvor dine kunder er.

Bestil gratis erhvervskort

Se alle dine fordele

Tank med mobiltelefonen

OK’s app er en ny, smart måde at betale på. Du erstatter fysiske kort og kontanter med en nem og sikker app på din mobiltelefon – som du altid har på dig. Smartere bliver det ikke.

Du får stadig alle fordelene, der er knyttet til dit OK Erhvervskort, så du ikke går glip af 22 % rabat på bilvaske og mulighed for at støtte lokalsporten.

Husk - du kan også finde, stoppe og starte din parkering med appen.

Fordele med OK’s app

Få styr på dit CO2-regnskab – helt gratis

Hos OK kan vi lave CO2-regnskabet på dine OK-produkter – helt gratis. Og vil du høre, hvor meget og hvordan du kan minimere dit CO2-aftryk med alternativer som f.eks. B25+, HVO Biodiesel, varmepumper eller ladestandere til dine medarbejdere, så ring til os på 70 12 12 33.

Få dit CO2-regnskab

Saml det hele ét sted

Jo færre du skal spørge, jo lettere bliver din arbejdsdag. Hos OK kan du få både strøm og varme til kontoret. På den måde sparer du tid og bevarer overblikket i en travl hverdag. I vores selvbetjeningsunivers kan du nemlig følge det hele – fra forbrug til fakturaer.

Og bliver du i tvivl om noget som helst, sidder vi klar til at hjælpe dig. Dag og nat.

Se alle muligheder

Få også strøm og varme til kontoret

Mand ved computerskærm

Få overblik og nye kort på få sekunder. Gratis.

Få nye tankkort på sekunder. Opret mobil-tankkort, administrér kortene og få ubegrænset overblik over alle køb og kørte kilometer. Der er ingen besværlige processer, du skal igennem.

Det er bare supernemt – også for dine folk på kontoret. Og så er dine folk på farten hurtigt klar til at tanke, vaske og meget mere.

Sådan virker mobil-tankkort

Til dig med mange firmabiler

Mand ved computer med Min OK selvbetjening på skærmen
Smilende ung kvinde iført headset

Spørgsmål?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

 

Ring på 70 12 12 3370 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top