Aktuelt

Her på siden kan du følge med i nyheder om landbrugsbranchen.

Mød OK på Agromek

Kom og vær med, når Agromek samler hele branchen til Nordeuropas største landbrugsmesse. Det sker tirsdag den 29. november til fredag den 2. december i MCH Messecenter Herning - ses vi?

Læs mere her

En ko på en mark

Få 500 kr. i rabat på din første elregning*

Tilbuddet gælder for nye kunder med et forbrug under 100.000 kWh om året. 

Når du er elkunde hos OK, betaler du hverken abonnement eller gebyr og du kan følge dit forbrug online.

Bestil nu

*Du får 500 kr. ekskl. moms i kontantrabat ved køb af OK El Flex. Rabatten modtages som en kreditnota, når elaftalen aktiveres. Tilbuddet gælder t.o.m. 9. januar 2023 og kun for nye erhvervskunder med et forbrug på under 100.000 kWh/år. Bindingsperioden er 12 måneder.

Få 500 kr. i rabat!

Vindmøller vand traktor på mark

Low SAPS 5W-30

Vores nyeste motorolie OK Motor Low SAPS 5W-30 med syntetiske baseolier og Low SAPS-additivteknologi kan anvendes på maskiner både med og uden udstødningsefterbehandlingssystemer. Bl.a. de nyeste traktorer fra Fendt og Deutz-Fahr.

Ny motorolie

OK olietønder

Low SAPS 15W-40

Vores OK Motor Low SAPS 15W-40 motorolie med Low SAPS-additivteknologi kan anvendes på maskiner både med og uden udstødningsefterbehandlingssystemer. Holder motoren ren og givet øget slidbeskyttelse.

Et grønnere valg

OK olietønder på lager

Professionel rådgivning med i købet

Hos OK får du altid en smøreteknisk specialist med i købet, så du er sikker på at få de helt rigtige smøremidler til din maskinpark.

Få professionelle fif her

Køb smøremidler hos OK

Vil du være grønnere?

Fremtiden skal være grøn – eller i hvert fald grønnere. Uanset hvordan dit landbrug ser ud, har du flere muligheder, og hvad du skal vælge afhænger af, hvordan du ser din fremtid.

Vi er klar til at hjælpe dig på 70 12 12 3370 12 12 33.

Bliv ringet op

Mand på mark - grøn fremtid

NYHED! Nu introducerer vi ny gearolie

Vi har samlet det bedste fra fire smøremidler for at skabe en ny gearolie. Derfor introducerer vi nu vores nye ATF-gearolie. Gearolien giver dig bedre egenskaber og dækker bredere end tidligere gearolie.

Uanset hvad du kører, kan du få dine smøremidler hos os, og vi er klar til at hjælpe dig på 70 12 12 3370 12 12 33.

OK introducerer ny gearolie

Klimavenlig strøm

OK's klimavenlige strøm er et godt valg til dig, der gerne vil mindske CO2-aftrykket i din bedrift. Med det valg sikrer du nemlig, at den strøm du bruger, kommer fra vedvarende energikilder som sol- og vindenergi.

Vil du høre mere om dine grønne fordele hos OK? Så ring til os på 70 12 12 3370 12 12 33. Vi sidder klar til at hjælpe dig med svar og gode priser. 

Få klimavenlig strøm hos OK

Vindmølle i baggrunden på blomstereng

OK forhandler bionedbrydelige smøremidler fra KAJO

KAJOs certificerede, bionedbrydelige smøremidler har gode smøreegenskaber, er korrosionsbeskyttende og har gode egenskaber ved lave temperaturer.

Det gør dem velegnede til brug på landbrugsmaskiner ved steder, hvor du vil skåne jordbund og grundvand mest muligt.

Mere om KAJO

Nyhed!

Landbrugsmaskiner

Vil du have mere for dine penge, skal du blive medejer

OK er et 100 % dansk andelsselskab ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle har indflydelse på vores udvikling. Og så får de oven i købet del i overskuddet. Det er en god forretning, synes vi.

Som medejer varierer dit afkast, men jo flere produkter du køber gennem OK, desto højere bliver afkastet. Som eksempel fik OK's medejere udbetalt 250 mio. kr. i 2021, hvilket er den største udlodning i OK’s historie.

Få del i OK's overskud på 70 12 12 3370 12 12 33.

Du kan også blive medejer af OK

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top