Professionelle fif til dine smøremidler

Hos OK kan du altid få teknisk vejledning til smøremidlerne til dit landbrug. Se her på siden, hvordan du finder de rigtige smøremidler.

Få rådgivning af OK's specialist

Vælg den rigtige oliepakke til din maskinpark

I OK står vi klar til at rådgive dig, hvis du ønsker at optimere på smøreoliedelen af din maskinpark. Den helt rigtige oliepakke til din maskinpark kan nemlig potentielt betyde færre produkter og færre fejl, længere olieskiftintervaller og færre værkstedbesøg og mindre slid på maskinerne.

I vores smøreguide kan du finde informationer om de rigtige smøremidler til dit landbrugsudstyr. Er du i tvivl om noget, kan du altid ringe til os og få rådgivning.

Prøv OK Smøreguide

Olietønde fra OK

Sådan vælger du fedt til maskinerne

Smørefedt består af tre hovedelementer: sæbe, baseolie og en additivpakke. Og det rigtige fedt kan forlænge levetiden for f.eks. bøsninger og lejrer og muligvis forlænge smøreintervaller.

Fedtets sæbetype vælges bedst ud fra det miljø, fedtet skal anvendes i. Calcium-sæbe er særligt modstandsdygtigt over for vand, og derfor kan det være en god idé at anvende den sæbetype, hvis dine maskiner er meget udsat for f.eks. vand og græssaft.

Få rådgivning af OK’s specialist

Smørefedt fra OK

Fordele med OK

Fuldt produktprogram af smøremidler

Dag til dag-levering

24 timers kundeservice

Professionel rådgivning og sparring

Fast kontaktperson

Vådbremser eller differentialespær?

Når du skal skifte olie på din maskines aksler, skal du være opmærksom på, om de er monteret med vådbremser eller differentialespær.

Er akslen udstyret med en af de ovenstående funktioner, er typen af akselolie oftest bestemt ud fra belægningstypen, og brug af forkert olie kan betyde bremsestøj og kortere levetid på olien.

Kig i OK's smøreguide og find den rigtige akselolie

Traktor på mark

Mød OK’s specialist

Hos OK sætter vi en ære i at levere gode smøremidler og smøreteknisk rådgivning til dig, der er landmand. Det betyder blandt andet, at du får et stærkt team af specialister, som du altid kan få fat i. For eksempel hvis du får nye maskiner.

OK introducerer ny gearolie

Har du brug for smøremidler?

 

Få et uforpligtende tilbud

Smilende ung kvinde iført headset

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top