Professionelle fif til dine smøremidler

Hos OK kan du altid få teknisk vejledning til smøremidlerne til dit landbrug. Se her på siden, hvordan du finder de rigtige smøremidler.

Vælg den rigtige oliepakke til din maskinpark

I OK står vi klar til at rådgive dig, hvis du ønsker at optimere på smøreoliedelen af din maskinpark. Den helt rigtige oliepakke til din maskinpark kan nemlig potentielt betyde færre produkter og færre fejl, længere olieskiftintervaller og færre værkstedbesøg og mindre slid på maskinerne.

I vores smøreguide kan du finde informationer om de rigtige smøremidler til dit landbrugsudstyr. Er du i tvivl om noget, kan du altid ringe til os og få rådgivning.

Prøv OK Smøreguide

Køb smøremidler hos OK

Sådan vælger du fedt til maskinerne

Smørefedt består af tre hovedelementer: sæbe, baseolie og en additivpakke. Og det rigtige fedt kan forlænge levetiden for f.eks. bøsninger og lejrer og muligvis forlænge smøreintervaller.

Fedtets sæbetype vælges bedst ud fra det miljø, fedtet skal anvendes i. Calcium-sæbe er særligt modstandsdygtigt over for vand, og derfor kan det være en god idé at anvende den sæbetype, hvis dine maskiner er meget udsat for f.eks. vand og græssaft.

Få rådgivning af OK’s specialist

Køb smøremidler hos OK

Fordele med OK

Fuldt produktprogram af smøremidler

Dag til dag-levering

24 timers kundeservice

Professionel rådgivning og sparring

Fast kontaktperson

Vådbremser eller differentialespær?

Når du skal skifte olie på din maskines aksler, skal du være opmærksom på, om de er monteret med vådbremser eller differentialespær.

Er akslen udstyret med en af de ovenstående funktioner, er typen af akselolie oftest bestemt ud fra belægningstypen, og brug af forkert olie kan betyde bremsestøj og kortere levetid på olien.

Kig i OK's smøreguide og find den rigtige akselolie

To mænd snakker om smøremidler

Forkert olie kan koste dyrt

Hvis din maskine er udstyret med et partikelfilter, er det vigtigt at bruge en olie, der er beregnet til filtre, ellers kan filtret stoppe til og i sidste ende kræve en udskiftning.

Omkostningerne til udskiftning eller reparation af et partikelfilter kan være høje, og derfor er det vigtigt, at du tjekker, om din olie kan bruges på din maskine, før du fylder olien på.

Tjek vores OK Smøreguide eller kontakt os på 70 12 12 3370 12 12 33

Varde Maskinstation, OK

Har du brug for smøremidler?

 

Få et uforpligtende tilbud

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top