Sådan bliver du medejer af OK

OK er et 100 % dansk energiselskab, ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. Du kan også blive andelshaver og dermed medejer af OK. ​​​​​​​​​​​​​​

Dine fordele som medejer

Hos OK arbejder vi altid for, at du som kunde får gode priser, rigtig rådgivning og skræddersyede produkter. Når du er medejer af OK, får du endnu flere kontante fordele.

Indskud på 15 kr. pr. 5.000 kr., du forventer at købe ind for årligt

Minimal risiko – du hæfter kun for eget indskud

Afkast af din investering

Stemmeret til din lokale kreds

En god forretning

Det beløb du indskyder, er din andelskapital. Forrentningen af det investerede bliver tilskrevet din andelskapital, og du hæfter kun for dit eget indskud.

På baggrund af selskabets overskud afgør repræsentantskabet, hvor stor en del der udloddes som udbytte til medejerne. Dit afkast vil naturligvis variere, men til eksempel fik medejerne i 2017 udbetalt 108 mio. i udbytte, 36 mio. i fondsandele og forrentet andelskapitalen med 1 % - i alt ca. 150 mio. som er rekordudlodning.

Indflydelse, information og demokrati

Hvis du er medejer, har du også indflydelse på OK’s udvikling. På vores årlige kredsmøder kan du give din mening til kende gennem din stemme eller ved at stille op som kandidat til valg i den lokale kredsbestyrelse. 

 

OK's hovedkontor i Viby

Med den type medbestemmelse kan du være med til at sikre, at vi bevæger os i den retning, du ønsker.

Læs om kredsbestyrelserne her

Bliv medejer af OK

For at eje en bid af OK, skal du investere et beløb svarende til 15 kr. pr. 5.000 kr. (ekskl. moms og afgifter), som du forventer at købe ind for årligt. Du kan som minimum indskyde 250 kr.

Du kan blive medejer, hvis du køber olie, el, smøremidler, naturgas, varmepumper, oliefyrsservice og forsikringer. Er du benzinkort-kunde i OK, kan du blive medejer, hvis du køber mindst ét andet produkt.

Se OK's medejerguide

Pen og papir ved laptop

Vedtægter for medejerskab

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem