Sådan kvalitetssikrer OK brændstof, inden det ender i din bil

En af vores fornemste opgaver er at levere kvalitetsbrændstof til alle vores kunder. Derfor har vi også en række krav, processer og kontroller, som sikrer brændstoffets kvalitet.

Ung mand tanker sin bil hos OK

Additiver sikrer ydeevne og brændstoføkonomi

Over tid vil aflejringer i en motor reducere ydeevnen. Derfor tilsætter vi additivpakker i vores benzin og diesel, som sikrer høj renseeffekt, opretholdelse af ydeevne og optimal brændstoføkonomi. Rensemidlet forhindrer og fjerner aflejringer i brændstofsystemet, på ventiler og i dyser i motoren.

Additivpakkerne indeholder også antikorrosionsmiddel, der modvirker korrosion og rustdannelse i motoren. Additivpakken til diesel indeholder desuden et antiskumsmiddel, der reducerer skumdannelse under transport og påfyldning.

Tæt samarbejde med anerkendte leverandører

Sammensætningen og dosseringen af additivpakkerne foregår i tæt samarbejde med vores globalt anerkendte additiv-leverandører. Additivpakkerne er tilpasset både ældre og nye, avancerede motorer.

Dosseringen af additiverne er sat så højt, at der sikres en fuld rensende effekt, som kendetegner brændstof af premium-kvalitet.

Tank bilen hos OOK

Årlige kvalitetstests af det brændstof, du bruger

Hvert år udfører vi test af vores benzin og diesel. Testene bliver udført på brændstof fra vores tankstationer – altså det samme brændstof, som du fylder på bilen. Testene udføres af uafhængige testcentre med de officielle motortestmetoder fra CEC (Coordinating European Council).

Hos OK stiller vi højere krav til performance af vores brændstoffer end fastsat af CEC. Sådan sikrer vi nemlig, at vores brændstof altid er af premium-kvalitet.

Prisskilt med OK-logo, bilvaskikon og brændstofpriser

Resultat: Hos OK får du altid brændstof af høj kvalitet

Testene har vist, at additivpakkerne effektivt renser, forhindrer og fjerner aflejringer i motorer. Testene viser også, at OK’s brændstoffer er af premium-kvalitet.

Alle brændstofleveringer til vores lagre bliver desuden kontrolleret og testet for, at de overholder vores krav og specifikationer. Som kunde hos OK er du dermed garanteret brændstof af premium-kvalitet tilsat en additivpakke, der sikrer din motors ydeevne og brændstoføkonomi, uanset om du tanker benzin eller diesel.

top