Presserum

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab. OK-koncernen tæller udover moderselskabet datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus.

Få overblik over de seneste pressemeddelelser, find pressefotos, OK på de sociale medier og kontaktinformation til vores pressemedarbejdere.

Få tilskud til en varmepumpe med Skrotningsordningen

Der er stadig tilskud at hente gennem Energistyrelsens Skrotningsordning, hvis man vil skifte sit gamle olie- eller gasfyr ud med en varmepumpe og kan se fordelen ved at betale et fast beløb hver måned og så lade leverandøren stå for drift og service

Se pressemeddelelse

22. sep 21

Lynladestation til elbiler åbner på Aarhus Havn

Fra tirsdag den 21. september kan private elbilister lynhurtigt lade elbilen på vejen til Molslinjens nye placering på Østhavnen. Energiselskabet OK er nemlig på vej med en ny lynladestation i samarbejde med Aarhus Havn.

Se pressemeddelelse

16. sep 21

Tankninger via app gav overblik under EM

Under afholdelsen af EM i herrefodbold i Danmark kom en smart løsning arrangørerne til gode i forhold til at få fragtet personer med relation til arrangementet rundt i biler, der var udlånt til opgaven. I stedet for at have et fysisk brændstofkort liggende i alle bilerne til tankning, brugte man i Danmark OK’s app – en både mere sikker og effektiv løsning

Se pressemeddelelse

7. sep 21

top