Presserum

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab. OK-koncernen tæller udover moderselskabet datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus.

Få overblik over de seneste pressemeddelelser, find pressefotos, OK på de sociale medier og kontaktinformation til vores pressemedarbejdere.

Syntetisk eller mineralsk smøreolie?

Vil det give en fordel at vælge en syntetisk frem for en mineralsk smøreolie? For mange vil det, mener energiselskabet OK. Især hos virksomheder, hvor man anvender gearolier og hydraulikolier.

Læs mere

2. okt 19

Vigtigt med den rigtige smørelse

MR Skovservice sætter pris på den rigtige rådgivning i en smøremiddelverden, som bliver stadig mere og mere kompleks i forhold til de miljøkrav, der stilles til produkterne.

Læs mere

26. sep 19

Gør-det-selv-bilvask er skidt for miljøet

I det gode sensommervejr benytter en del danskere lejligheden til selv at vaske bilen i indkørslen på en solrig søndag. Men det er en rigtig dårlig idé, fordi olie- og sæberester ledes direkte ud i kloakken

Læs mere

30. aug 19

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem