Presserum

Få overblik over de seneste pressemeddelelser, find pressefotos, OK på de sociale medier og kontaktinformation til vores pressemedarbejdere.

OK køber Netoil ApS’s smøremiddelforretning

Netoil ApS’s smøremiddelforretning, som sælger køle-/smøremidler til industrivirksomheder inden for metalbearbejdning, bliver per 1. juli overtaget af energiselskabet OK a.m.b.a, der ønsker at styrke sin smøremiddelforretning. Netoils nuværende ejer bliver fremover tilknyttet som konsulent.

Læs mere

26. jun 19

Kør-selv-ferien 2019: Sådan undgår du de værste bilkøer

Tyskerne udvider en række af deres motorveje med flere spor, og det medfører forlænget rejsetid for danske kør-selv-turister

Læs mere

25. jun 19

Nyt produkt til metalbranchen

Køle-/smøremidler er et emne, som har fået stort fokus gennem de senere år. Med et nyt produkt fra Rhenus Lub, kan OK tilbyde kunderne et højtydende vandblandbart køle-/smøremiddel til universalbrug, som ikke er mærkningspligtigt.

Læs mere

12. jun 19

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem