Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Presserum

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab. OK-koncernen tæller udover moderselskabet datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus.

Få overblik over de seneste pressemeddelelser, find pressefotos, OK på de sociale medier og kontaktinformation til vores pressemedarbejdere.

Kølesmøremidler kan gøre en forskel

Kvalitet og rådgivning er to vigtige parametre, som tilsammen kan give besparelser på mængden af kølesmøremidler under bearbejdning.

Se pressemeddelelse

1. apr 20

Sådan gør du bilen klar til forår og solskin

Efter en lang vinter fortjener bilen en grundig forårsklargøring. Her får du nogle gode råd til at få din bil klar til forårsvejret

Se pressemeddelelse

31. mar 20

Vi passer på hinanden

Det er vigtigt for energiselskabet OK at have god kontakt til kunderne – især i den her tid, hvor kommunikationen kun foregår over telefonen. Samtidig er det vigtigt at tage fælles ansvar for at komme COVID19 til livs. Derfor har OK i kampen mod Corona-virus sat Sundhedsstyrelsens anbefalingsmærkater omkring hygiejne op på samtlige Truck Diesel stationer.

Se pressemeddelelse

30. mar 20

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem