Presserum

Få overblik over de seneste pressemeddelelser, find pressefotos, OK på de sociale medier og kontaktinformation til vores pressemedarbejdere.

Få brændstoffet til at række længere

Med en række enkle råd kan du nemt spare på bilens brændstof og køre ca. 15 procent længere på literen. Det er både køreteknik og bilens indstillinger, som kan gøre køreturen mere brændstofeffektiv.

Læs mere

8. nov 18

OK’s medarbejdere deler reflekser ud

Det er efterhånden blevet mørkt, når børnene bliver sendt ud af døren i morgentimerne. Derfor sendte OK en række medarbejdere ud med reflekser til egne børns skoler og børnehaver i forbindelse med Årets Refleksdag 2018

Læs mere

25. okt 18

Attraktivt lån til en varmepumpe

For de fleste boligejere er det en stor udgift at skifte det gamle oliefyr ud med en varmepumpe, hvis man skal betale på én gang. Derfor har energiselskabet OK åbnet endnu en finansieringsløsning, der skal gøre det nemmere at vælge en miljøvenlig opvarmningsform.

Læs mere

28. sep 18

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem