OK har produkter og services til mange brancher

I mange år har OK tilbudt et stort udvalg af produkter og serviceløsninger til erhvervskunder inden for  mange forskellige arbejdsområder og fag. Vi tilbyder blandt andet services til disse brancher:

Folk på farten fortjener det bedste

Hos OK kan du få tankkort, så kan du tanke hos Danmarks største diesel- og benzinkæde. Vi har over 770 tankstationer og over 250 vaskehaller.

Og så kan du samtidig få både strøm og varme til kontoret – ét og samme sted. Det gør dit arbejde lettere, billigere og bedre.

Se mere om produkter til håndværksbranchen

Håndværker
Chauffør i bil kigger på telefon

En nøglespiller på transportmarkedet

Med OK får du en førende, dansk udbyder af brændstof og serviceløsninger til dig, der tilbringer mange timer på vejene.

Du får et stærkt netværk af OK truckstationer, høj sikkerhed på tankkort, nem selvbetjening, adgang til 67.000 tankstationer i Europa og meget mere, der gør hverdagen lettere og turene på vejen kortere. 

Se hvad OK leverer til transport

Transport
Tank hos OK døgnet rundt

Et sikkert valg for entreprenører

Mangler du bare én liter smøreolie, kan hele byggepladsen gå i stå. Derfor står OK altid klar med god service og kvalitetsprodukter med hurtig levering.

Som entreprenør kan du få diesel, tankkort, smøreolie, smarte apps og meget mere hos OK.

Se mere om produkter til entreprenør her

Entreprenør

OK kender dit landbrug og dine maskiner

I OK sætter vi en ære i samarbejdet med dig, der er landmand. Og som et 100 % dansk, kundeejet energiselskab tager vi ansvar for, at maskinerne kører bedst muligt.

Derfor får du specialistrådgivning, hurtig levering, smarte, digitale løsninger og et bredt udvalg af produkter - også til dig, der vil være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om vores produkter til landbrug

Landbrug
Landmand står på mark med mejetærsker

Gode produkter og ekspertrådgivning

Hos OK tilbyder vi en lang række produkter til industrien. Og vi har et stort team af eksperter, der kan hjælpe dig med rådgivning - uanset branche og behov.

Læs mere om vores produkter til industrien

 

Industri
top