Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange telefonkald til vores kundeservice. Der kan derfor være længere ventetid end normalt. Læs mere

Vælg et team, der er tæt på og til at få fat på

Hos OK kender vi vejen. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med Danmarks sikreste tankkort, vores store netværk, personlige rådgivning, gode services og meget andet, som holder dine hjul i gang.
Døgnet rundt, hele året på 89 32 25 4089 32 25 40.

OK's transportteam

OK leverer til transportbranchen

I OK kender vi vejen, for i årtier har vi leveret produkter og løsninger til transportbranchen. 

Vi har en national og international tilgang til markedet, som sikrer dig adgang til mere end 50.000 tankningssteder i Europa og selvbetjeningsløsninger med fokus på sikkerhed og enkelthed.

Vi følger markedet intenst og tilbyder løbende de løsninger og serviceydelser, som du har brug for. Også når det gælder den grønne omstilling.

Vi har de rette kompetencer og det fornødne branche- og produktkendskab. Vi taler og forstår engelsk og tysk, og vi er klar til at betjene og servicere dig og din virksomhed døgnet rundt - alle ugens dage.

Læs om OK's tankkort

Derfor vælger transportbranchen OK

Vi har en bred vifte af kunder inden for transportbranchen. Fra de mindre transportfirmaer til nogle af Danmarks største lastvognsflåder.

Som kunde hos OK får du:

Bliv medejer af OK

Tankkort til Danmark og resten af Europa

Hos OK kan du få præcis det tankkort, du og dine chauffører skal bruge — uanset om du skal til Randers, Roskilde, Stavanger eller Sevilla.

Med Danmarks sikreste tankkort kan du tanke over 75 steder i Danmark. Skal du over grænsen, kan du få et OK DKV-kort og mere end 50.000 tankmuligheder i hele Europa.

Mere om tankkort fra OK 

Fyld tanken på en station lige på ruten

På OK Truck Diesel-stationerne kan du hurtigt få fyldt tanken, uanset om du bruger almindelig pumpe eller high-speed dieselpumpen til lastbiler og busser.

Vi har mere end 75 velplacerede stationer rundt omkring i Danmark med gode til- og frakørselsforhold, så du hurtigt er på farten igen.

Og kører du på gas, kan du også fylde gastanken med certificeret BioGas (CBG) på vores OK Transport-BioGas-stationer.

Mere om brændstof fra OK

Biogas tankstation

Find din nærmeste OK Truck Diesel-station

Skal du planlægge din rute i forvejen? Så du kan hurtigt og nemt finde den nærmeste OK Truck Diesel-station og eller OK Truck BioGas-station på vores interaktive kort.

Find station

Do you speak English oder sprechen Sie Deutsch?

Vi taler både engelsk og tysk. Og med vores vagtordning er du sikker på, at du altid kan få fat i os på 89 32 25 4089 32 25 40 – også den nat, hvor en af dine chauffører har brug for hjælp.

Vi følger markedet

Vores vision er at være nøglespiller på fremtidens transportmarked, og vi følger markedet intenst og tilbyder løbende de løsninger og serviceydelser, som markedet efterspørger. Vi følger bl.a. med i morgendagens krav til den grønne omstilling, så vi kan tilbyde de løsninger, du har behov for.

Følg med i nyheder til transport

På Aktuelt-siden kan du følge med i nyheder, der er relevante for dig, der er transportkunde hos OK.

Du kan f.eks. se mere om nye OK Truck Diesel-stationer og Truck Vask-anlæg og læse om OK's rolle i den grønne omstilling.

Se nyheder

To mænd taler ved Truckdiesel-station
top