Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Et godt og fortroligt samarbejde er altafgørende, hvis du spørger Jens Andersen, direktør og medejer af Kaj Madsen Fjelstrup A/S, der har været kunde hos OK siden 2022.

Hvem er Kaj Madsen Fjelstrup A/S?

Kaj Madsen Fjelstrup A/S er en international transport- og speditionsvirksomhed, der fokuserer på temperaturfølsomt gods – på kryds og tværs af hele Europa.

Vi har fået den ladeløsning, der passer præcis til os

Jens Andersen, direktør, Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Nem og hurtig opladning i arbejdstiden

Da Kaj Madsen Fjelstrup A/S opførte deres nye domicil i Kolding, valgte de at få fire ladestandere til deres gæster og medarbejdere, der let kan lade i arbejdstiden. Det giver frihed i en travl hverdag.

Se OK’s ladeløsninger

Medejer siden 2022

Kaj Madsen Fjelstrup A/S har været kunde – og medejer – hos OK siden 2022. ”Medejerskabet betyder, at vi har mulighed for at få udbytte. Vi køber både diesel, AdBlue og strøm hos OK,” som direktør Jens Andersen fortæller.

Få samme fordele som Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Et godt og fortroligt samarbejde

”Vi har kendt Lars Chr. Jensen gennem mange år. Og kender ham som en branchekendt person, der er meget løsningsorienteret,” fortæller Jens Andersen, direktør i Kaj Madsen Fjelstrup A/S, og fortsætter: ”Vi ser OK som en dynamisk og agil virksomhed. Lidt på samme måde som vi ser os selv.”

Smilende ung kvinde iført headset

Kundeservice har altid åben

Ring 89 32 25 40

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top