5 fordele hos OK som landmand

Hos OK får du et dedikeret landbrugsteam, der kender dig. Og som altid er til at få fat i. Uanset om du har et spørgsmål, vil bestille eller have et godt tilbud, så ringer du bare. Vi sidder klar på 70 12 12 3370 12 12 33.

Vil du høre mere om OK?

2. Få 24 timers kundeservice

Som landmand får du et dedikeret team, der kender dig. Og som altid er til at få fat i – også midt om natten, når det hele haster. På den måde undgår du spildtid og længerevarende driftstop. Vi sidder klar på 70 12 12 33.

3. Tal med en smøreteknisk specialist

Hos OK kan du frit vælge fra et stort udvalg af smøremidler. Og uanset hvad du skal bruge, får du en smøreteknisk specialist med i købet. Det sikrer, at du får de smøremidler, du skal bruge til maskinerne.

OK reducerer VMS’ smøremiddel-udvalg

Køb dine smøremidler hos OK

4. Altid dag til dag-levering

Bestiller du diesel, fyringsolie eller smøremidler før kl. 14, får du dag til dag- levering. Vi har lokalkendte chauffører i hele Danmark, så vi er altid tæt på. Og haster det, kan vi også sørge for hastelevering. Det koster dog lidt ekstra.

Hør mere på 70 12 12 33.

5. Vi laver dit CO2-regnskab

Som noget nyt kan du nu få dit CO2-regnskab hos os. Og det er helt gratis, naturligvis. Bestil dit CO2-regnskab på 70 12 12 33 og få et nøjagtigt overblik over dit CO2-aftryk på de produkter, du køber hos os. Lettere bliver det ikke.

Sådan laver vi dit CO2-regnskab

top