OK har reduceret VMS’ udvalg af smøremidler

Vesthimmerlands Maskinskovning (VMS) har fået reduceret deres udvalg af smøremidler. Væsentligt. Det har givet bedre plads. Og når der ikke er så meget at vælge imellem, sker der heller ikke så mange fejl. For Jesper og Jens er det mere end OK.

Et ord er et ord

For VMS er det altafgørende, at beslutningsvejen er kort, som værkstedsleder Jens Dalsgaard siger:

“Der skal være en kort vej, fra vi henvender os til en kunde, til vi får udført opgaven. Og det synes jeg, der er. Hos OK er der hurtig levering. Og et ord er et ord.”

Færre smøremidler, færre fejl

“Vi valgte OK, fordi vi har fået lavet et enklere smøreprogram og fået reduceret vores produkter væsentligt. Vi kan stole på, at smøremidlerne er gode nok. At de lever op til de specifikationer, der skal til,” fortæller Jens Dalsgaard og uddyber:

“Det betyder meget, at OK har en smøremiddelspecialist som Mikael Erlandsen. En, vi kan ringe til og få gode råd. Har vi et specifikt problem, kan vi hurtigt få svar.”

Man føler, at OK er tættere på i hverdagen
Jens Dalsgaard, værkstedsleder, VMS

Hvem er VMS?

VMS – eller Vesthimmerlands Maskinskovning ApS – er en erfaren skoventreprenør med base i Aars, med kunder i hele landet. Kunderne er både private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen, og det stiller krav til udstyret, som skal være i orden.

VMS har været kunde hos OK siden 2017 på brændstof og siden 2020 på smøremidler.

Der er kun ét sted, vi skal henvende os

Her fortæller Jesper Sund, direktør i Vesthimmerlands Maskinskovning, hvorfor han valgte at samle alle køb ét og samme sted. Det har bl.a. givet færre fejl og en lettere arbejdsdag for Jesper og hans kolleger.

En god forretning – også for VMS

OK har ingen aktionærer. I stedet deler vi det årlige overskud med vores medejere, bl.a. VMS. Og det har historisk været en god forretning. I år har vi f.eks. givet 250 mio. kr. tilbage.

Som kunde kan du også blive medejer

Medejervalg 2022
top