OK har reduceret VMS’ udvalg af smøremidler

Vesthimmerlands Maskinskovning (VMS) har fået reduceret deres udvalg af smøremidler. Væsentligt. Det har givet bedre plads. Og når der ikke er så meget at vælge imellem, sker der heller ikke så mange fejl. For Jesper og Jens er det mere end OK.

Et ord er et ord

For VMS er det altafgørende, at beslutningsvejen er kort, som værkstedsleder Jens Dalsgaard siger:

“Der skal være en kort vej, fra vi henvender os til en kunde, til vi får udført opgaven. Og det synes jeg, der er. Hos OK er der hurtig levering. Og et ord er et ord.”

Færre smøremidler, færre fejl

“Vi valgte OK, fordi vi har fået lavet et enklere smøreprogram og fået reduceret vores produkter væsentligt. Vi kan stole på, at smøremidlerne er gode nok. At de lever op til de specifikationer, der skal til,” fortæller Jens Dalsgaard og uddyber:

“Det betyder meget, at OK har en smøremiddelspecialist som Mikael Erlandsen. En, vi kan ringe til og få gode råd. Har vi et specifikt problem, kan vi hurtigt få svar.”

Hvem er VMS?

VMS – eller Vesthimmerlands Maskinskovning ApS – er en erfaren skoventreprenør med base i Aars, med kunder i hele landet. Kunderne er både private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen, og det stiller krav til udstyret, som skal være i orden.

VMS har været kunde hos OK siden 2017 på brændstof og siden 2020 på smøremidler.

Man føler, at OK er tættere på i hverdagen
Jens Dalsgaard, værkstedsleder, VMS

“Det er meget nemmere”

VMS har samlet deres brændstof- og smøremiddelkøb hos OK. “Det er meget nemmere. Der er kun ét sted, vi skal henvende os,” som den ene af VMS’ to ejere, Jesper Sund, fortæller.

En god forretning – også for VMS

OK er et 100% kundeejet energiselskab. Vi har ingen aktionærer. I stedet deler vi det årlige overskud med vores medejere, bl.a. VMS. Og det har historisk været en god forretning. I år har vi f.eks. givet 250 mio. kr. tilbage.

Som VMS’ ejer, Jesper Sund, siger med et glimt i øjet: “Det er jo kun et plus.”

Som kunde kan du også blive medejer

top