Bred produktpalet var afgørende for Zøllner

Levering til tiden, fast kontaktperson, attraktive priser og en bred produktpalet. Det var de vigtigste parametre for entreprenørvirksomheden Zøllner, da de skulle vælge leverandør til deres projekter. Og derfor faldt valget på OK.

Stort udvalg af produkter til entreprenører

Siden 2022 har Zøllner været medejere af OK, som også leverer produkterne til deres arbejde.

Og udover bl.a. at få attraktive priser, levering til tiden og at have en fast kontaktperson, var det afgørende for Zøllner, at OK har et stort udvalg af produkter.

"Vi har valgt OK som leverandør, fordi de har et bredt spekter i forhold til de leverancer, vi får. Og så er de ret punktlige med levering til vores forskellige byggepladser, og så er der ladeløsningerne, som OK er rigtig gode til at hjælpe os med at få op at køre," siger Klaus Jensen, der er maskinchef hos Zøllner.

Se vores produkter til entreprenører

Fast kontaktperson i en travl hverdag

Hos OK tror vi på, at personlig rådgivning giver de bedste resultater. Derfor får du som entreprenørkunde hos OK også altid din egen, faste kontaktperson, som altid er til at få fat i.

Det har Zøllner også fået i OK's distriktchef Claus Møller, som løbende sparrer med Zøllner om produkter, priser og hvad der rører sig i entreprenørbranchen.

Bliv kontaktet og hør mere

Man skal vælge OK på sine fossilfrie projekter, fordi vi kan levere hele produktpaletten

Claus Møller, distriktchef hos OK og kontaktperson til Zøllner

Bruger mobile ladespots i byggeriet

Til Zøllners fossilfrie projekter leverer OK også mobile ladespots til entreprenørmaskiner og værktøjer.

”Overgangen fra konventionelt brændstof på de små enheder til el har krævet en lille ændring i vores mentalitet. Effektiviteten er rigtig, rigtig god på de her el-enheder - man skal bare huske at få dem ladet op, når man skal ind til frokost,” siger Rawa Najat Mahmoud, der er projektchef hos Zøllner.

OK leverer hele produktpaletten

I OK er vi også opmærksomme på de nye miljøkrav, som entreprenører som Zøllner står overfor. Derfor har vi også en række produkter, som kan hjælpe branchen i en grønnere retning.

”Man skal vælge OK på sine fossilfrie entreprenørprojekter, fordi vi kan levere hele produktpaletten. Vi har HVO Biodiesel, mobile ladestandere, grøn strøm, vi har detaljeret CO2-rapportering, og så får I en fast kontaktperson, som kender jeres virksomhed,” siger Claus Møller.

Få kundeservice døgnet rundt

Vores entreprenørteam står altid klar til at hjælpe dig, der er i entreprenørbranchen, når du har brug for det.

Vi tilbyder 24 timers kundeservice, og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vil høre mere om dine fordele hos OK.

Bliv kontaktet og hør mere

Fakta

  • Zøllner har siden 2007 arbejdet med entrepriser indenfor kystsikring, anlægsarbejde og forsyningsarbejde
  • Har været medejere af OK siden 2022
  • Får leveret bl.a. HVO Biodiesel, mobile ladespots og ladeløsninger til medarbejdere af OK.
top