Vi sætter en ære i at hjælpe landbruget

I OK har vi mange års erfaring med at hjælpe landbruget. Og vi sætter en ære i at give det gode fif og hjælpe dig godt videre. Det afspejler sig i vores grundige rådgivning, brede produktsortiment og evne til at handle hurtigt.

Få det bedste team hos OK

OK’s landbrugsteam står altid klar

Hos OK får du altid kundeservice døgnet rundt. Og når du snakker med vores specialister, får du kun velovervejede løsninger, der passer til netop de udfordringer, du møder i hverdagen som landmand.

Vil du høre mere om dine fordele hos OK, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vores erfarne landbrugsteam er klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål og gode priser.

Hør mere på 70 12 12 33

Spar op til 55 % på smøremidler til dit landbrug

Køber du smøremidlerne hos OK, kan du få dem ekstra billigt lige nu. Bestil døgnet rundt, spar op til 55 % og få dag-til-dag levering.

Se OK's tilbud

Traktor på mark solopgang

Vil du have hurtig levering? Så regn med os

Vi har egen vognpark, og vores lokalkendte chauffører er de samme år efter år, levering efter levering. Derfor kan du også forvente høj kvalitet og hurtig levering - uanset om du bestiller diesel, AdBlue eller smøremidler til dit landbrug.

Vi har dag til dag-levering på smøremidler - også i den travle høsttid. Og så giver vi fragten, hvis du bestiller over 55 liter.

Bestil fyringsolie hos OK

Dine fordele hos OK

Personlig rådgivning

Levering fra dag til dag

Kundeservice døgnet rundt

Dedikeret landbrugsteam

Bliv medejer af OK

Et af Danmarks største sortimenter

Lokalkendte chauffører

Smøreteknisk rådgivning

Bliv medejer af OK og få mere for dine penge

OK er et 100 % dansk andelsselskab ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere, som alle bidrager til vores udvikling. Og så får de oven i købet del i overskuddet. Det er en god forretning, synes vi.

Som landmand kan du også blive medejer og få afkast til gavn for dit landbrug. Afkastet vil naturligvis variere, men jo flere produkter du køber gennem OK, desto højere bliver afkastet. I 2020 fik OK's medejere udbetalt 200 mio. kr., hvilket er den største udlodning i OK’s historie.

Få del i OK's overskud på 70 12 12 3370 12 12 33

OK har sammensat den rigtige oliepakke til vores maskinpark. Vi har nu færre produkter, og det minimerer risikoen for fejl
Anker Vestergaard, driftsleder på Varde Maskinstation

Kundeservice har altid åben

Ring 70 12 12 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top