Er der rabat på en elaftale hos OK?

Der er ikke rabat på selve elaftalen hos OK - til gengæld får du din el til en god pris. Sommetider har vi også særlige velkomsttilbud på el fra OK, som du kan benytte.

Hvis du har et OK Kort​ som du eksempelvis bruger når du tanker benzin, eller benytter OK's app når du tanker og du samtidig bestiller el fra OK​, kan du støtte en klub eller forening med hele 5 øre, pr. liter brændstof, du tanker.

Får du leveret fyringsolie fra OK​, vil du få 100,- kr. pr. 1.000 liter olie i rabat på din olieregning, så længe elaftalen er aktiv.​

Støt sporten med el fra OK