Hvordan lader jeg derhjemme med appen?

Når din ladeboks er installeret, dukker der et punkt op i OK-appen på opladningskortet, på den adresse, hvor ladeboksen er installeret. Når du er hjemme ved ladeboksen, genkender vores system dig via GPS-signal. Du kan derefter trykke på ’Oplad nu’ for at starte opladningen med det samme, eller planlægge en opladning.

Vi anbefaler, at du bruger låseindstillingen ’altid låst’, når du benytter planlagt ladning af bilen.

Når opladningen er i gang, kan du følge med i, hvor mange kWh-timer du har opladet og hvor høj en effekt (kW), der oplades med.

Din bil stopper automatisk med at modtage strøm, når den er fuldt opladet. Du kan også selv afslutte opladningen med appen.

Bliv klogere på hjemmeladning