Viborg Fjernvarme

”Produktet el er det samme, uanset hvem der leverer den, men det er vigtigt for os at leverandøren viser seriøsitet" - Henry Juul Nielsen, Direktør Viborg Fjernvarme.​

Store fordele når man er mange

Det er Viborg Fjernvarmes primære mål at levere varme til sine forbrugere til den lavest mulige pris. Derfor er prisen en vigtig faktor, når en ny el-aftale skal hentes hjem. Ikke kun for Viborg Fjernvarme alene. Selskabet står nemlig i spidsen for 12 mindre selskaber, som køber fælles ind og på den måde opnår stordriftsfordele.

”Jo større el-volumen vi tager hjem, jo mere attraktive er vi for udbyderne. Vi kan simpelthen gøre det billigere ved at stå sammen”, fortæller Henry Juul Nielsen, der er direktør ved Viborg Fjernvarme.

Et komplekst marked med få vindere

OK har leveret el til Viborg Fjernvarme siden 2005. Skiftet til OK handlede i høj grad om, at Viborg Fjernvarme efterlyste rådgivning omkring det at købe el. Markedet var frigivet, men ikke uden problemer og oplevelsen af det liberaliserede el-marked var, at det langt fra var fair. Der var mange udbydere og få regler.

En partner der kan gennemskue markedet

Henry Juul Nielsen fortæller: ”Vi savnede i høj grad nogle standarder, når der skulle købes el. Vi ønskede en samarbejdspartner, der kunne gennemskue markedet og levere til den rigtige pris. Og det ønske har OK formået at opfylde”.

 

Ansvar overfor forbrugerne

Viborg Fjernvarme har et stort ansvar overfor sine forbrugere, og OK spiller en stor rolle i forhold til det ansvar. Evnen til at købe rigtigt ind er nemlig altafgørende for den pris forbrugerne i sidste ende ender med at betale.

El til den bedste pris

"Vores samarbejde med OK bygger i høj grad på, at de indtil nu leverer el til den absolutte bedste pris. Men når det så er sagt, er det lige så vigtigt for os at vores el-leverandør driver deres forretning med samme seriøsitet og troværdighed, som vi driver vores. Og det gør OK”, lyder det afslutningsvist fra Henry Juul Nielsen.

 

Få rådgivning om el fra OK

Ønsker du også, at vi finder den helt rigtige el-løsning til din virksomhed, så lad os kontakte dig for en uforpligtende snak.