Hvad er nyt i Min OK?

Udover at vi har ændret udseendet på Min OK, er der også kommet en række nye funktioner til, som vi håber, du vil synes om.

Vi har opdelt kontobevægelser i ’Tankninger, vask mv.’ og ’Faktura og betaling’
Selvom de hænger meget sammen, har vi valgt at lave denne opdeling, så det er hurtigt og nemt for dig at danne overblik over både dine køb med dit OK Kort og dine fakturaer.

Få din olielevering dagen efter bestilling
Hvis du bestiller din fyringsolie online via Min OK inden kl. 14, kan du få det leveret allerede dagen efter.

Kortindstillinger er blevet udvidet med produktbegrænsninger for erhvervskort
Nu kan du lave produktbegrænsninger, der gælder på både udvalgte produkter og vaskeprogrammer for erhvervskort. Du kan under kortindstillinger tilpasse og filtrere kortvisningen efter flere kriterier samtidig for et bedre overblik.

Kortindstillinger er blevet udvidet med forbrugsalarmer for OK Truckkort
Du kan selv opsætte forbrugsalarmer for OK Truckkort. Med forbrugsalarmer kan du opsætte regler, så du får besked via e-mail og sms, når der er tanket for en vis procentdel af det maksimalt tilladte pr. dag, uge eller måned. Har du f.eks. et dagligt tank-maksimum på 1.000 liter brændstof og ønsker at få besked, når 80 % af grænsen er nået, så kan du få tilsendt en e-mail og sms, når der er tanket 800 liter. Du vælger selv, om du vil modtage alarmen på sms, e-mail eller begge, og du kan også sagtens vælge at have flere modtagere af alarmen.

Bestil helt op til 10 OK Truckkort eller DKV-kort
Når du bestiller ekstrakort, kan du nu bestille helt op til 10 styk. Desuden kan du nu vælge både OK DKV-kort type 30 eller 90, alt afhængigt af dit kundeforhold.

Andre nye funktioner:

• Nu kan du selv tilføje, skifte eller afmelde en sponsoraftale, når du er logget ind på Min OK.
  • Se din sponsoraftale under ’Min elaftale’ – her kan du nu også skifte sponsoraftale
  • Det er blevet hurtigere og nemmere at spærre et kort og få tilsendt et erstatningskort