Hvordan vælger jeg, hvilken kunde jeg vil administrere?

Hvis du som bruger har adgang til flere kunder, kan du skifte mellem kunderne på Min OK , når du er logget ind.

Har du adgang til mange kunder, kan du i toppen søge efter den kunde, du ønsker at administrere.​

Log på Min OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt på 70 10 20 3370 12 12 33 . Du kan også finde svar på en lang række spørgsmål i vores hjælpesektion.

Gå til hjælp

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem