Hvordan logger jeg ind på Min OK?

For at logge ind på Min OK, skal du klikke på hængelåsikonet i højre hjørne, hvorefter du vil blive ledt hen til log ind-siden. Her skal du logge ind med din e-mail-adresse og den adgangskode, du har fået tilsendt.

Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny her​

Du kan også logge ind med dit NemID eller Nøglefil (tidl. Digital Signatur). Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive oprettet, når du er logget ind med NemID/Nøglefil.

Hvis du allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive bedt om at bekræfte din e-mail-adresse via en e-mail med et bekræftelseslink.

Log ind på Min OK