Hvordan opretter jeg mig på Min OK?

Som kunde hos OK har du automatisk adgang til Min OK, uden at skulle tilmelde dig.

Det eneste du skal bruge, er din e-mailadresse, og så skal du have tilsendt en adgangskode. Du får automatisk en adgangskode tilsendt, når du bliver kunde hos OK. Har du mistet din adgangskode, kan du få tilsendt en ny.

Få tilsendt en adgangskode her​

Du kan også logge på med dit MitID Erhverv.

Hvis du allerede er oprettet som bruger hos OK, vil du blive bedt om at bekræfte din e-mailadresse via en e-mail med et bekræftelseslink.

Få tilsendt en adgangskode her