Hvordan ændrer jeg de funktioner, en bruger har adgang til på mit kundeforhold på Min OK?

Under 'Kundeoplysninger' og 'Rettigheder' på Min OK kan du som erhvervskunde ændre, hvilke rettigheder en bruger har til dit kundeforhold, hvis du er administrator på kundeforholdet.

Hvis du vil ændre en brugers rettigheder, skal du vælge 'Ret' ud for den bruger, du ønsker at ændre for.

Hvis du ønsker at fjerne adgangen helt for brugeren, skal du vælge 'Slet' ud for den bruger, der ikke længere skal have adgang til kundeforholdet.

Log på Min OK

Skærmbilleder med Min OK på mobiltelefon og computer