Hvordan fjerner jeg en brugers adgang til mit kundeforhold på Min OK?

Under 'Kundeoplysninger' og 'Rettigheder' på Min OK kan du som erhvervskunde fjerne andre brugeres adgang til kundeforholdet, hvis du er administrator på kundeforholdet.

Vælg 'Slet' ud for den bruger, der ikke længere skal have adgang til kundeforholdet.

Log på Min OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte os døgnet rundt på 70 10 20 3370 12 12 33 . Du kan også finde svar på en lang række spørgsmål i vores hjælpesektion.

Gå til hjælp

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem