​​Mit OK Erhvervskort er slidt, og kan ikke registreres, hvad gør jeg?

Du kan via Min OK bestille et erstatningskort for dit OK Erhvervskort, som du så vil modtage efter 6-8 hverdage.

Hvis du vil bestille et nyt OK Erhvervskort, skal du logge ind på Min OK. Derefter skal du klikke på din erhvervskortkonto og trykke på menupunktet ’Spær og erstat kort’, for at spærre det gamle erhvervskort og erstatte det med et nyt.

Alternativt kan du også bestille et erstatningskort ved at ringe til os på 70 12 12 3370 12 12 33 og snakke med en af vores konsulenter.

Vær også opmærksom på muligheden for at tanke med OK's app.

Log på Min OK

Hånd med et OK Erhvervskort ved en betalingsautomat