Til lands, til vands ved Femern Bælt

Det er ikke hver dag, at verdens længste sænketunnel bliver bygget i Danmark. Derfor har vi etableret en OK Truck Diesel-station direkte ved byggepladsen og en OK Marine Diesel-station på Rødby Havn. ​​​​​

​Vi er tæt på

Hos OK vil vi være der, hvor vores kunder har brug for os. Derfor har vi etableret en OK Truck Diesel-station på Finlandsvej 4 direkte ved byggepladsen. Her kan du tanke diesel og AdBlue til både varebiler og lastbiler med dit OK Truck Diesel-kort og OK Erhvervskort. Hurtigt, nemt – og 24 timer i døgnet.

Få OK Truck Diesel-kort

 

Få Mobil-smøremidler

OK er Danmarks leverandør af Mobil-smøremidler. Vi leverer nemt og hurtigt fra dag til dag fra vores store lager i Aarhus.

Du kan bestille Mobil-smøremidler hos OK eller Femern Service Partners. Femern Service Partners har kontor på havnen og holder åbent alle ugens dage.

Læs mere om Femern Service Partners​

Dine fordele

  • Tank nemt og enkelt Truck Diesel og AdBlue på OK´s Truck Diesel-station ved byggepladsen
  • Tank diesel til serviceskibe direkte på Rødby Havn
  • Få Mobil-smøremidler leveret fra dag til dag
  • Få adgang til online selvbetjening på Min OK
Tank diesel ved Femern Bælt

 

Tank Marine Diesel på Rødby Havn

OK har etableret en Marine Diesel-station på Kaj Plads 8 i Rødby, hvor dine serviceskibe nemt og hurtigt kan tanke diesel døgnet rundt med OK Truck Diesel-kort.

Uanset om du arbejder til lands eller til vands ved Femern Bælt, så er vi altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig.

Bestil OK Truck Diesel-kort

 

Vil du høre mere?

Ring direkte til Dorthe Johnsen på 89 32 24 09 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig.

Kontakt Dorthe
OK's salgskonsulent
89322409