Til lands, til vands ved Femern Bælt

Det er ikke hver dag, at verdens længste sænketunnel bliver bygget i Danmark. Derfor har vi etableret en OK Truck Diesel-station direkte ved byggepladsen og en OK Marine Diesel-station på Rødby Havn. ​​​​​

​Vi er tæt på

Hos OK vil vi være der, hvor vores kunder har brug for os. Derfor har vi etableret en OK Truck Diesel-station på Finlandsvej 4 direkte ved byggepladsen. Her kan du tanke diesel og AdBlue til både varebiler og lastbiler med dit OK Truck Diesel-kort og OK Erhvervskort. Hurtigt, nemt – og 24 timer i døgnet.

Få Mobil-smøremidler

OK er Danmarks leverandør af Mobil-smøremidler. Vi leverer nemt og hurtigt fra dag til dag fra vores store lager i Aarhus.
 
Du kan bestille Mobil-smøremidler hos OK eller Femern Service Partners. Femern Service Partners har kontor på havnen og holder åbent alle ugens dage.Dine fordele

  • Tank nemt og enkelt Truck Diesel og AdBlue på OK´s Truck Diesel-station ved byggepladsen
  • Tank diesel til serviceskibe direkte på Rødby Havn
  • Få Mobil-smøremidler leveret fra dag til dag
  • Få adgang til online selvbetjening på Min OK

Tank diesel ved Femern Bælt

Tank Marine Diesel på Rødby Havn

OK har etableret en Marine Diesel-station på Kaj Plads 8 i Rødby, hvor dine serviceskibe nemt og hurtigt kan tanke diesel døgnet rundt med OK Truck Diesel-kort.
 
Uanset om du arbejder til lands eller til vands ved Femern Bælt, så er vi altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig.
 
 

Vil du høre mere?

Ring direkte til Dorthe Johnsen på 89 32 24 09 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig.
 
 
Kontakt Dorthe
OK's salgskonsulent
89322409