Er der forskel på AdBlue til personbiler og lastbiler?

Er der forskel på AdBlue?

Nej, umiddelbart er der ikke forskel på AdBlue fra forskellige leverandører. Du vil dog i enkelte tilfælde kunne opleve små forskelle på kvaliteten af AdBlue alt afhængig af, hvor du køber det.

Du skal være opmærksom på, at den AdBlue du bruger, skal have en såkaldt AdBlue ISO 222241-1 certificering. Det har den AdBlue, du kan købe på tankstationer i Danmark.

Er der forskel på AdBlue til personbiler og lastbiler?

Nej, det er der ikke. Uanset om du kører i personbil, varebil, bus eller lastbil, så er det den samme AdBlue, der skal bruges. Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget AdBlue du skal bruge alt afhængig af, hvilket køretøj du kører i.

Læs mere om AdBlue