Skal jeg spærre mit kort, hvis min mobiltelefon bliver stjålet?

Ja, vi anbefaler, at du spærrer dit OK Erhvervskort, hvis din mobiltelefon bliver stjålet. Det er især vigtigt, hvis du har valgt, at OK-appen skal huske din pinkode, eller hvis du ikke har en adgangskode på din telefon.

Hvis vil spærre dit OK Erhvervskort, skal du logge ind på Min OK. Derefter skal du klikke på din erhvervskortkonto og trykke på menupunktet ’Spær og erstat kort’, for at spærre det gamle erhvervskort og erstatte det med et nyt.

Du spærrer dit OK Erhvervskort ved at logge ind på Min OK, som du også kan tilgå via forsiden af appen.

Log på Min OK

Hånd med et OK Erhvervskort ved en af OK's kontaktfri betalingsautomat