Skal jeg have et fysisk OK Erhvervskort for at kunne tanke via OK-appen?

Ja, du skal som udgangspunkt have et OK Erhvervskort for at kunne tanke med OK-appen.

Læs mere om OK Erhvervskortet og bestil her​.

Derudover har OK også mobil-tankkort. Så kan du hurtigt og nemt sende mobil-tankkort ud til dine medarbejdere via sms eller e-mail, og I kan selv administrere kortene via OK's selvbetjening Min OK.​​ ​​​

Læs mere om mobil-tankkort

Mobiltelefon med OK's app på skærmen og tankpistol i baggrunden