Hvordan ved jeg, om jeg har en profil i OK's app?

Du har en profil i OK's app, du kan logge ind med, hvis du har et OK Kort, eller hvis du har andre produkter ved OK.

Du logger ind i appen med den samme e-mail-adresse og adgangskode, som du normalt bruger, når du logger ind på selvbetjeningen Min OK​.

Hvis du trykker på 'Kom i gang nu' under 'Mig' i appen og udfylder din e-mail-adresse, vil du blive bedt om en adgangskode, hvis du allerede har en profil.

Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny her​.​​

Læs mere om OK's app

Mobiltelefon med OK's app med valg af tankstander på skærmen