Skal jeg spærre mit kort, hvis min mobiltelefon bliver stjålet?

Vi anbefaler, at du spærrer dit kort, hvis din mobiltelefon bliver stjålet. Det er især vigtigt, hvis du har valgt, at OK's app skal huske din pinkode, eller hvis du ikke har en adgangskode på din telefon.

Hvis appen er tilknyttet dit OK Kort, spærrer du dit kort ved at logge ind på Min OK.

Hvis du bruger betalingskort, MobilePay eller Apple Pay, så skal du ringe til din bank og spærre dine betalingskort.

Gå til Min OK

Hånd på mobiltelefon i bil i færd med at vælge bilvask med OK-appen