Støtter jeg stadig min klub/forening, når jeg tanker via OK-appen?

​Hvis appen er knyttet til dit OK Kort:

Ja, du støtter stadig din klub, hvis du har et OK Kort, som er tilknyttet appen. Uanset om du tanker ved fysisk at sætte kortet i betalingsautomaten eller du betaler fra dit OK Kort via OK's app, støtter du din lokale klub, hvis dit OK Kort er tilmeldt klubbens sponsoraftale.

Hvis du har valgt at støtte en klub/forening, kan du altid se, hvem du støtter i appen under 'Mig' og 'Sponsorstøtte'. Her kan du også ændre hvilken klub, du støtter, og hvis du endnu ikke støtter en klub, kan du vælge en.

Læs mere om, hvordan du kan støtte lokalsporten, når du tanker hos OK.

Hvis du betaler med Dankort, Apple Pay eller MobilePay:

Ja, du kan også støtte en klub, når du betaler med Dankort, Apple Pay eller MobilePay via appen. Du vælger, hvem du vil støtte under 'Mig' og 'Sponsorstøtte'. Du kan søge efter foreningens navn i søgefeltet i appen.

Læs mere om OK's app

Mobiltelefon med OK's app med valg af tankstander på skærmen