Skal jeg køre bilen ind i vaskehallen, før jeg vælger 'Start vask'?

Ja, når du vasker din bil med OK's app, skal du køre bilen ind i vaskehallen, før du vælger 'Start vask' i appen.

Du kan selv vælge, om du vil blive siddende i bilen eller hellere vil vente udenfor, mens bilen bliver vasket - du starter bare vasken via appen, når du er klar.​

Husk at klappe spejlene ind og fjerne antennen, inden du starter vasken.

Læs mere om OK's app

Se her hvordan du vasker bilen med OK's app.​

Find din nærmeste OK-vaskehal