Jeg vil gerne støtte en anden klub eller forening, end den jeg har støttet hidtil. Hvad gør jeg?

​Du kan ændre, hvilken klub eller forening du støtter, ved at logge ind på Min OK og klikke ind på Profil.

Her står der, hvilken klub eller forening du støtter lige nu. Klik på 'Skift sponsorklub' og søg efter den klub, du ønsker at ændre din støtte til.

Find sponsorklub eller -forening

Hvis dit OK Kort er tilknyttet OK's app, eller hvis du støtter med Dankort, MobilePay eller Apple Pay i appen, kan du i appen under 'Mig', 'Sponsorstøtte' selv vælge den klub eller forening, du ønsker at støtte.

Er klubben eller foreningen, du ønsker at støtte, ikke på listen, skyldes det, at de ikke har en sponsoraftale med OK. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33.

Støt sporten med OK

Tre fodbolddrenge iført OK fodboldtrøjer