Søg en OK sponsoraftale

​Vil du og din klub have en sponsoraftale hos OK? Så kan du tjene sponsorkroner til klubkassen, hver gang dine medlemmer tanker med et OK Benzinkort, der er tilknyttet din klub – og det kan mærkes i klubkassen. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Få støtte til din klub

Interesseret i en sponsoraftale?

Med et OK Benzinkort kan dine medlemmer støtte din klub og forening med 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof. Og når der første gang er tanket 500 liter, får din klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Søg om en sponsoraftale

I kan få dobbelt eller tredobbelt støtte

Bliver dine medlemmer enten mobil- eller elkunder, fordobler vi støtten til 10 øre pr. liter. Og bliver dine medlemmer både mobil- og elkunder, så tredobler vi støtten til 15 øre pr. liter, hver gang de tanker.

For at komme i betragtning til en sponsoraftale med OK skal din klub/forening være:

  • En forening, hvor der er adgang for alle, det må ikke have karakter af et privat sponsorat

  • I stand til at skaffe 10 nye OK Benzinkort om året

  • Minimum 50 medlemmer

Få en sponsoraftale med OK

Få råd til ekstra udstyr

Det kan blive til mange sponsorkroner, hvis du og din klub selv gør en aktiv indsats for at få støtte. Du får plakater og brochurematerialer om fordelene ved at have et OK Benzinkort, som din klub kan uddele. Det er selvfølgelig ikke kun dine medlemmer, der kan støtte din klub/forening - alle kan støtte din klub med et OK Benzinkort.

Bemærk at vi ikke støtter politiske og religiøse foreninger, foreninger uden for Danmark eller enkeltpersoner.