Dialog og rådgivning om energimarkedet

​Når det gælder energi i offentlige institutioner, er der ikke to behov eller ønsker, der er ens. Derfor skal dialogen med energikonsulenten være personlig og tage udgangspunkt i netop din situation – uanset om du skal sammensætte et offentligt udbud eller har brug for et tilbud. ​​​​
Højspændingsmast på kornmark med blå himmel

Nye muligheder på energimarkedet

Energimarkedet er i evig forandring, og det kan gøre det svært at få overblik. Som indkøber i den offentlige sektor har du flere muligheder end nogensinde før.
 
Så meget desto større er behovet for at få et hurtigt og professionelt overblik, så du udnytter energimarkedet til fulde og derved mulighederne for at effektivisere.
 
Det kræver blandt andet et kendskab til de forskellige energiprodukter og viden om, hvordan de i samspil kan optimere jeres energiforbrug. 
 

Dedikerede energikonsulenter

Hos OK har vi et dedikeret udbudsteam med energikonsulenter, der er specialister i energi til det offentlige. Vores energikonsulenter kender energimarkedet og kan tilbyde gode dialoger, der skaber overblik.

Mød OK's udbudsteam

OK rådgiver om energimarkedet

Tæt samarbejde og sparring

Når du samarbejder med os, får du alle OK's fagspecialister i ryggen. Det sikrer, at du altid kan få svar på dine spørgsmål, nye ideer og ansvarlige løsninger i offentligt regi.
 Vi lytter til din feedback, bliver dagligt klogere og optimerer hele tiden – og du behøver ikke at have færdige planer. Vi sparrer gerne med dig og finder i fællesskab den helt rigtige løsning.​

Hør mere om jeres energimuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere eller vide præcis, hvad energimarkedet kan tilbyde dig som indkøber i den offentlige sektor.

Se alle OK's energiprodukter

Få professionel rådgivning hos OK
top