Parkerede biler ved ladestandere

Rebild Kommune satser på elbiler med hjælp fra OK

OK har leveret en komplet ladeløsning til Rebild Kommune, hvor man i hjemmeplejen har satset 100 procent på elbiler, som personalet kører i, når de skal besøge borgerne.

OK har leveret komplet ladeløsning til 16 elbiler

Med ankomsten af 16 nye elbiler har Rebild Kommune naturligvis haft brug for en ladeløsning, der passer til kommunens bilflåde og behov.

OK har fra starten stået klar med rådgivning om ladestandere og konkrete løsninger, og Rebild Kommune er endt med at få installeret otte ladestandere med to udtræk hver, så de 16 elbiler kan oplades på samme tid.

Mere om OK’s ladeløsninger

Parkerede biler ved ladestandere

Grøn løsning taget godt imod

OK's ladeløsning er nem for personalet at anvende - både hvad angår overblik, administration og tilslutning af biler til ladestandere. Dagens sidste personalehold tilslutter bilerne, og så er de klar til kørsel næste morgen.

"I det hele taget er det en rigtig god og driftssikker løsning. Sammen med den service, OK giver, føler vi god tryghed," siger Mette Kristiansen, der er hjemmeplejeleder i Rebild Kommune.

Kvinde oplader elbil
I det hele taget er det en rigtig god og driftssikker løsning
Mette Kristiansen, hjemmeplejeleder i Rebild Kommune

Udfordringer i opstarten blev løst

Ved opstarten viste det sig, at den type elbil, som hjemmeplejen havde bestilt, ikke passede sammen med de ampere, standerne afgav. Ladestanderne slog fra, når mere end én elbil blev tilsluttet. Derfor måtte Rebild Kommune i samarbejde med OK finde en løsning, så der kunne lægges flere ampere.

"Det var et akut problem, men heldigvis blev alle sejl sat ind for at løse udfordringerne, så alle 16 biler kunne lade samtidigt," siger Kenneth Rommerdahl, der er bygningskonstruktør ved Rebild Kommune.

Læs også: Har du nok ampere?

Mand i vest med mobiltelefon

Hverdagen fungerer – og mere til

Kurt Møller Nielsen er leder for serviceteamet i kommunen, og han sørger for det praktiske omkring bilerne og ladeløsningen.

”Vi har oplevet at få god support hos OK, når det har været nødvendigt og nu, hvor det er kørt godt ind, er der sjældent problemer med standerne, og vi har en høj oppetid,” siger Kurt Møller Nielsen.

Mand ved ladestander
Smilende ung kvinde iført headset

Har du spørgsmål?

Så ta' fat i OK og få en god snak om ladeløsninger til plug-in hybrid- eller elbil.

Ring til os på 89 32 23 9989 32 23 99. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top