OK har leveret el-ladestandere til Syddjurs Kommune

Flere og flere kigger på grønne alternativer til fossile brændstoffer. For eksempel med el-ladestandere som Syddjurs Kommune. Her har OK leveret ladestanderne, som hver dag holder kommunens plejebiler på vejene.

Fremtiden er grønnere

Syddjurs Kommune har en ambition om at nedbringe den samlede CO2-udledning. Og en af måderne er at investere i en vognpark, der er uafhængig af fossile brændstoffer. Derfor har kommunen satset på elbiler.

”Vi har haft elbiler i kommunen i flere år efterhånden, og investeringerne vil stige de kommende år,” fortæller Malle Grimnitz, som er udbudskonsulent i Syddjurs Kommune.

Kvinde fra Syddjurs Kommune lader elbil

Flere elbiler i fremtiden

Syddjurs Kommune forventer, at andelen af elbiler vokser de kommende år. Og her bliver spørgsmålet om administration vigtigt.

Som Malle Grimnitz fortæller: ”Elbilsområdet er relativt nyt for de fleste. Vi har brug for at tilegne os viden på området – både nu og fremadrettet. Og det får vi bl.a. gennem en dialog med markedet og i det her tilfælde OK,” slutter Malle Grimnitz, som er udbudskonsulent ved Syddjurs Kommune.

Elbil fra Syddjurs Kommune på vejen
Elbilsområdet er relativt nyt – også for os. Og her har OK været en vigtig sparringspartner
- Malle Grimnitz, udbudskonsulent i Syddjurs Kommune

Har du spørgsmål til elbilsmarkedet?

Så ta’ fat i OK og få en god dialog om dine muligheder på markedet.

Ring til os på 70 12 12 33. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring op

Kvinde fra Syddjurs Kommune lader elbil
top