Aalborg Kommune får rådgivning og sparring hos OK

​Det er ikke kun prisen per liter brændstof, der er vigtig for Bjarne Svane fra Entreprenørenheden i Aalborg Kommune. Kvaliteten, den professionelle rådgivning og personlige kundeservice har større betydning i hverdagen, når udbuddet er afgjort.

God rådgivning og sparring

For Bjarne Svane fra Entreprenørenheden i Aalborg Kommune er rådgivningen vigtig. ”Det, der gør en forskel for mig i det daglige, er, at jeg kan få rådgivning og sparring hos OK,” fortæller Bjarne Svane fra Entreprenørenheden i Aalborg Kommune.

Aalborg Kommune får rådgivning og sparring hos OK

Langvarige kundeforhold

Aalborg Kommune og OK kender hinanden godt. Faktisk går kundeforholdet mere end 16 år tilbage. Derfor var det også nemt og ubesværet at skifte leverandør, da OK vandt sidste udbudsrunde. Blandt andet fordi OK allerede kendte for eksempel leveringssteder og tankstørrelser.

Tre mænd kommer gående ved en dieseltankstation

Særlig løsning på AdBlue

For Bjarne Svane er tilliden til leverandøren vigtig. ”Det er vigtigt for mig, at vi kan henvende os til OK, hvis vi står med en udfordring.” For eksempel voksede Aalborg Kommunes behov for AdBlue i takt med antallet af lastbiler og varevogne med nye Euro 6-dieselmotorer, som kræver AdBlue. Og det var ikke længere holdbart at tanke på den nærmeste tankstation. Det kunne bedre betale sig at lave en løsning med palletank og pumpe hjemme på matriklen. Det hjalp OK med. 
 
Tre mænd taler samme ved OK Truck Diesel-anlæg

Godt samarbejde og gode erfaringer

I 2012 byggede OK desuden et tankanlæg hos Entreprenørenheden i Aalborg. For Bjarne Svane var det en stor lettelse, at OK klarede opgaven. ”Jeg havde aldrig bygget et tankanlæg, og jeg kendte ikke lovene og reglerne på området,” fortæller Bjarne Svane. 

”Vi havde et rigtig godt samarbejde med OK’s tekniske konsulent, som kunne rådgive os om bl.a. tankstørrelser. Derfor har vi fået præcis det, vi havde brug for. OK ved alt om at bygge tankanlæg, og det betyder meget at have en leverandør, der kan mere end bare at levere brændstof,” fortæller Bjarne Svane.  
 

Leveringssikkerhed - også på helligdage

OK giver en god ro i maven og sikrer driften. ”I det daglige er leveringssikkerheden rigtig vigtig for sådan nogle størrelser som os” fortæller Bjarne Svane og uddyber: ”At OK står for leveringerne af brændstof, betyder også, at vi får leveringssikkerhed. Jeg tror aldrig, at vi har været nødt til at ringe, fordi vi er løbet tør for benzin eller diesel,” fortæller Bjarne Svane.

Aalborg Kommune får rådgivning og sparring hos OK

Stabil året rundt

Han oplever også OK som proaktiv op til juleferien for eksempel, hvor OK altid tager fat i Entreprenørenheden for at sikre, at Aalborg Kommune ikke kommer til at mangle brændstof på helligdagene. ”Desuden er det oftest de samme chauffører fra OK, som kommer ud, og det gør da det hele nemmere, og det giver stabilitet,” slutter Bjarne Svane.

Aalborg Kommune får rådgivning og sparring hos OK

Ring og hør mere

Vil du høre mere om Aalborg Kommune og hvad vi har gjort for andre kunder, så er du meget velkommen til at ringe til Charlotte på 30 70 59 76.

 

top