Få hjælp til udbud

​Hos OK finder du et dedikeret udbudsteam, som kender energimarkedet og kan tilbyde udbudshjælp og markedsdialoger, der skaber overblik – både over markedet og mulighederne for den offentlige sektor. Det gør dit arbejde som indkøber væsentlig nemmere. ​​​​
Smilende kvinde sidder i åbent kontor

Ét dedikeret udbudsteam

Du kan få hjælp til udbud fra vores dygtige og erfarne udbudsteam, som kører rundt i Danmark og besøger indkøbere i kommuner, regioner, styrelser og offentlige institutioner.

Når du skal finde den bedste løsning eller skrue det helt rigtige udbud sammen, er det ikke nok at vide, hvad du kan vælge imellem. Du skal også være klædt på til at prioritere og vælge fra.

Derfor får du alle OK's fagspecialister og distriktschefer i ryggen, når du ringer til OK. Vi gør dig i stand til at prioritere mellem alle de muligheder, energimarkedet tilbyder, så du kan vælge den rigtige løsning i forhold til din situation og dine ønsker.

Hvordan hjælper vi bedst dig?

Det er vores erfaring, at pris og tillid er væsentlige parametre i offentlige udbudsrunder. Der vil dog ofte også være andre forhold, der spiller ind og bliver afgørende for jeres valg.
 
Se vores offentlige referencer, og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig.
Få god rådgivning hos OK

Få en personlig markedsdialog

Du er altid velkommen til at ringe til vores udbudsteam, hvis du vil vide mere om udbudshjælp på energimarkedet. 
top