Prækvalifikationer og udbud

OK er et 100 % danskejet energiselskab. Vi er ejet af vores 11.600 medejere, og det forpligter. Derfor stiller vi altid høje krav til os selv og vores samarbejdspartner, når det gælder prækvalifikationer og offentlige udbud på energiløsninger. ​​​
OK's hovedkontor i Viby

Professionelle fra A til Z

Når vi byder på en opgave, så kan du være sikker på, at vi stiller god garanti for løsningen. Ellers byder vi slet ikke på udbuddet. Vi stiller høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, men de allerhøjeste krav stiller vi til os selv.
 
Vi er professionelle hele vejen igennem og har egne afdelinger med fagspecialister, som kender den offentlige sektors muligheder på markedet. På den måde ved du, at du altid er i de bedste hænder uanset omfanget af opgaven og dit behov.

Udbud, prækvalifikation og licitation

Vi har i mange år samarbejdet med kommuner og andre offentlige institutioner. Derfor har vi efterhånden god erfaring med prækvalifikationer. Vær tryg med vores garantistillelse på energiløsninger. 

Vi opfylder således de kriterier, der gør os egnet til at byde på offentlige udbud. Vi er altid yderst professionelle, når vi håndterer større udbudsmaterialer, ligesom vi gerne deltager i indbudte licitationer.

Få god rådgivning hos OK

OK's udbudsteam

Til at håndtere offentlige udbud og prækvalifikationer har vi et udbudsteam. De står for markedsdialog og rådgivning om udbudsprocessen, den daglige dialog og koordinering i forbindelse med projektet.
 

Ring og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for offentlige udbud og prækvalifikation.
Energidata-medarbejder Sanjin med telefonheadset bag computerskærm
top